Gilgeori-toast (street food -leipä)
Gilgeori-toast (street food -leipä)

Gilgeori-toast (street food -leipä)

5 7 arviot
kokonaisaika 20 min
10 min esivalmistelut
10 min valmistus

Gilgeori-toast on korealaisten katuruokakojujen suosikkiannos. Tässä versiossa täysjyväsämpylä saa täytteekseen kuohkeaa munakasta, rapsakoita kasviksia sekä Kikkoman teriyakikastiketta paahdetulla valkosipulilla.

Ainekset

2 annosta
200 g
suippokaalia
1 
porkkana
1 
sipuli
50 g
babypinaattia
4 
kananmunaa
Vastajauhettua pippuria
2 
pitkulaista täysjyväsämpylää
1 rkl
merisuolalla maustettua voita
3 rkl
ketsuppia
1 rkl
tomaattisosetta
2 
salaatinlehteä (esim. lollo bionda)
Muutama korianterinlehti
Ravintosisältö (per annos):2.185 kJ / 524 kcal
22,4 gRasva
25,3 gProteiini
52,4 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

200 g suippokaalia – 1  porkkana – 1  sipuli – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Suikaloi suippokaali ja porkkana. Kuori sipuli, leikkaa se ohuiksi rinkuloiksia ja kuullota kaikkia kasviksia pannulla Kikkoman seesamiöljyssä n. 5 minuuttia.

Vaihe 2

50 g babypinaattia – 4  kananmunaa – 2 rkl Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike – Vastajauhettua pippuria

Huuhtele pinaatti ja silppua hienoksi. Vatkaa sekaisin kananmunat sekä Kikkoman teriyakikastike paahdetulla valkosipulilla, mausta pippurilla ja sekoita joukkoon pinaatti.

Vaihe 3

Kaada muna-pinaattiseos kasvisten päälle ja anna hyytyä.

Vaihe 4

2  pitkulaista täysjyväsämpylää – 1 rkl merisuolalla maustettua voita – 3 rkl ketsuppia – 2 tl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa1 rkl tomaattisosetta – 2  salaatinlehteä (esim. lollo bionda) – Muutama korianterinlehti

Halkaise sämpylät ja paahda leikkuupintoja erillisellä pannulla voissa. Sekoita ketsuppi, Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike sekä tomaattisose ja levitä seos sämpylöiden leikkuupinnoille. Huuhtele salaatinlehdet ja taputtele kuiviksi. Asettele sämpylöiden alapuoliskoille salaatinlehti, kasvis-munaseosta sekä korianterinlehtiä. Laita sämpylän yläpuoli päällimmäiseksi ja tarjoile.

Vinkki:

Jos haluat lisää makua ja purutuntumaa, voit lisätä leipään kerroksen rapeaksi paistettua pekonia.

Resepti-ID: 1539

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

200 g suippokaalia – 1 porkkana – 1 sipuli – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Suikaloi suippokaali ja porkkana. Kuori sipuli, leikkaa se ohuiksi rinkuloiksia ja kuullota kaikkia kasviksia pannulla Kikkoman seesamiöljyssä n. 5 minuuttia.

50 g babypinaattia – 4 kananmunaa – 2 rkl Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike – Vastajauhettua pippuria

Huuhtele pinaatti ja silppua hienoksi. Vatkaa sekaisin kananmunat sekä Kikkoman teriyakikastike paahdetulla valkosipulilla, mausta pippurilla ja sekoita joukkoon pinaatti.

Kaada muna-pinaattiseos kasvisten päälle ja anna hyytyä.

2 pitkulaista täysjyväsämpylää – 1 rkl merisuolalla maustettua voita – 3 rkl ketsuppia – 2 tl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa1 rkl tomaattisosetta – 2 salaatinlehteä (esim. lollo bionda) – Muutama korianterinlehti

Halkaise sämpylät ja paahda leikkuupintoja erillisellä pannulla voissa. Sekoita ketsuppi, Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike sekä tomaattisose ja levitä seos sämpylöiden leikkuupinnoille. Huuhtele salaatinlehdet ja taputtele kuiviksi. Asettele sämpylöiden alapuoliskoille salaatinlehti, kasvis-munaseosta sekä korianterinlehtiä. Laita sämpylän yläpuoli päällimmäiseksi ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.