Dippikanaa à la wasabi, sieni & maapähkinä
Miksi tyytyä yhteen kastikkeeseen, kun voi nauttia kolmesta? Rapeaksi paistettu kana saa seurakseen wasabi-, sieni- ja maapähkinädipit, joten jokaiselle löytyy taatusti oma lemppari!
Ainekset
Kana:
Wasabi-kastike:
Sienikastike:
Maapähkinäkastike:
Valmistus
Vaihe 1
60 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 500 g luuttomia broilerin koipireisiä nahkoineen – 50 ml riisiviinietikkaa – 120 g perunajauhoa – 300 ml öljyä paistamiseen
Paloittele koipireidet ja marinoi paloja riisiviinietikassa ja Kikkomanin soijakastikkeessa 30 minuuttia.
Marinoinnin jälkeen lisää kananpalojen joukkoon perunajauhot ja sekoita hyvin. Paista kuumassa öljyssä kullanruskeiksi ja valuta. Lämmitä öljy uudelleen ja paista kanapalat toiseen kertaan, kunnes ne saavat rapean pinnan.
Vaihe 2
1 tl wasabia – 70 ml majoneesia – 20 ml limettimehua
Sekoita ainekset hyvin.
Vaihe 3
40 g tuoreita siitakesieniä – 20 g voita – 70 ml kuohukermaa – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Pese ja pilko sienet. Paista niitä voissa 3 minuuttia. Lisää Kikkomanin soijakastike ja kerma ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia.
Vaihe 4
30 ml kookosmaitoa – 30 g maapähkinävoita – 30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Sekoita ainekset hyvin.
Tarjoile rapeiksi paistetut kananpalat kastikkeiden kanssa.
Resepti-ID: 1364
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä