Dippikanaa à la wasabi, sieni & maapähkinä
Dippikanaa à la wasabi, sieni & maapähkinä

Dippikanaa à la wasabi, sieni & maapähkinä

kokonaisaika65 min
20 minesivalmistelut
15 minvalmistus
30 minmarinointi

Miksi tyytyä yhteen kastikkeeseen, kun voi nauttia kolmesta? Rapeaksi paistettu kana saa seurakseen wasabi-, sieni- ja maapähkinädipit, joten jokaiselle löytyy taatusti oma lemppari!

Ainekset

2 annosta

Kana:

500 g
luuttomia broilerin koipireisiä nahkoineen
50 ml
riisiviinietikkaa
120 g
perunajauhoa
300 ml
öljyä paistamiseen

Wasabi-kastike:

1 tl
wasabia
70 g
majoneesia
20 ml
limettimehua

Sienikastike:

40 g
tuoreita siitakesieniä
20 g
voita
70 ml
kuohukermaa

Maapähkinäkastike:

30 ml
kookosmaitoa
30 g
maapähkinävoita
Ravintosisältö (per annos):5802 kJ / 1386 kcal
117,2 gRasva
29,1 gProteiini
53,4 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

60 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike500 g luuttomia broilerin koipireisiä nahkoineen – 50 ml riisiviinietikkaa – 120 g perunajauhoa – 300 ml öljyä paistamiseen

Paloittele koipireidet ja marinoi paloja riisiviinietikassa ja Kikkomanin soijakastikkeessa 30 minuuttia.
Marinoinnin jälkeen lisää kananpalojen joukkoon perunajauhot ja sekoita hyvin. Paista kuumassa öljyssä kullanruskeiksi ja valuta. Lämmitä öljy uudelleen ja paista kanapalat toiseen kertaan, kunnes ne saavat rapean pinnan.

Vaihe 2

1 tl wasabia – 70 ml majoneesia – 20 ml limettimehua

Sekoita ainekset hyvin.

Vaihe 3

40 g tuoreita siitakesieniä – 20 g voita – 70 ml kuohukermaa – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Pese ja pilko sienet. Paista niitä voissa 3 minuuttia. Lisää Kikkomanin soijakastike ja kerma ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia.

Vaihe 4

30 ml kookosmaitoa – 30 g maapähkinävoita – 30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Sekoita ainekset hyvin.
Tarjoile rapeiksi paistetut kananpalat kastikkeiden kanssa.

Resepti-ID: 1364

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

60 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike500 g luuttomia broilerin koipireisiä nahkoineen – 50 ml riisiviinietikkaa – 120 g perunajauhoa – 300 ml öljyä paistamiseen

Paloittele koipireidet ja marinoi paloja riisiviinietikassa ja Kikkomanin soijakastikkeessa 30 minuuttia.
Marinoinnin jälkeen lisää kananpalojen joukkoon perunajauhot ja sekoita hyvin. Paista kuumassa öljyssä kullanruskeiksi ja valuta. Lämmitä öljy uudelleen ja paista kanapalat toiseen kertaan, kunnes ne saavat rapean pinnan.

1 tl wasabia – 70 ml majoneesia – 20 ml limettimehua

Sekoita ainekset hyvin.

40 g tuoreita siitakesieniä – 20 g voita – 70 ml kuohukermaa – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Pese ja pilko sienet. Paista niitä voissa 3 minuuttia. Lisää Kikkomanin soijakastike ja kerma ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia.

30 ml kookosmaitoa – 30 g maapähkinävoita – 30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Sekoita ainekset hyvin.
Tarjoile rapeiksi paistetut kananpalat kastikkeiden kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.