

Kalaburgeri jogurttikastikkeella
Rapea turskapihvi, paahdettua lehtikaalia sekä kevyt jogurttikastike – terveellistä ja hyvää! Valkosipuli ja Kikkoman vähäsuolainen soijakastike antavat burgerille runsaasti makua, ja se valmistuu alle puolessa tunnissa.
Valmistus
Vaihe 1

100 g Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho – 50 ml maitoa – 200 g turskafileetä – 1 kananmuna – 1 valkosipulinkynsi – 3 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 rkl kasviöljyä
Sekoita 30 g Kikkoman panko-korppujauhoja sekä 50 ml maitoa ja jätä tekeytymään. Soseuta turskafilee, kananmuna, valkosipuli sekä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike sileäksi massaksi. Lisää siihen liotetut panko-korppujauhot ja sekoita hyvin. Muotoile massasta kaksi pihviä ja kierittele ne lopuissa Kikkoman panko-korppujauhoissa. Paista pihvit kasviöljyssä kullanruskeiksi kummaltakin puolelta.
Vaihe 2

60 g lehtikaalia – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 1 tl seesaminsiemeniä – 1 hyppysellinen suolaa
Huuhtele ja kuivaa lehtikaali ja poista siitä lehtiruoti. Laita lehtikaali kulhoon ja lisää Kikkoman seesamiöljy, suola ja seesaminsiemenet. Sekoita hyvin. Levitä lehdet leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 10 minuuttia 160-asteisessa uunissa, kunnes lehdet ovat rapeita.
Vaihe 3

2 maustekurkkua – 2 rkl kapriksia – 3 rkl maustamatonta jogurttia – 2 tl sitruunamehua – 1 valkosipulinkynsi – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike
Kuutioi maustekurkut ja laita kuutiot kulhoon. Lisää kaprikset, jogurtti, sitruunamehu, murskattu valkosipuli sekä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Sekoita hyvin.
Vaihe 4

2 hampurilaissämpylää
Halkaise sämpylät ja paahda ne kevyesti. Levitä lusikallinen kastiketta alemmalle puoliskolle, lisää kalapihvi, toinen lusikallinen kastiketta sekä lehtikaali. Laita toinen sämpyläpuolisko päälle.
Vinkki:
Sämpylän sijaan kalapihvin voi tarjota wrappina tai salaatinlehtien päältä. Kastikkeeseen saat twistiä lisäämällä siihen hyppysellisen currya tai silputtua tilliä.
Resepti-ID: 1556
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä






















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)















































