Kalaburgeri jogurttikastikkeella
Kalaburgeri jogurttikastikkeella

Kalaburgeri jogurttikastikkeella

5 1 arviot
kokonaisaika 30 min
10 min esivalmistelut
20 min valmistus

Rapea turskapihvi, paahdettua lehtikaalia sekä kevyt jogurttikastike – terveellistä ja hyvää! Valkosipuli ja Kikkoman vähäsuolainen soijakastike antavat burgerille runsaasti makua, ja se valmistuu alle puolessa tunnissa.

Hyvä tietää: tämä ohje kuuluu meal prep -resepteihimme. Tästä löydät lisää samaan settiin kuuluvia reseptejä.

Ainekset

2 annosta
200 g
turskafileetä
1 
kananmuna
2 
valkosipulinkynttä
50 ml
maitoa
60 g
lehtikaalia
1 tl
seesaminsiemeniä
1 hyppysellinen
suolaa
2 
maustekurkkua
1 rkl
kapriksia
3 rkl
maustamatonta jogurttia
2 tl
sitruunamehua
1 rkl
kasviöljyä
2 
hampurilaissämpylää
Ravintosisältö (per annos):2.219 kJ / 530 kcal
28 gRasva
33 gProteiini
35 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

100 g Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho50 ml maitoa – 200 g turskafileetä – 1  kananmuna – 1  valkosipulinkynsi – 3 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 rkl kasviöljyä

Sekoita 30 g Kikkoman panko-korppujauhoja sekä 50 ml maitoa ja jätä tekeytymään. Soseuta turskafilee, kananmuna, valkosipuli sekä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike sileäksi massaksi. Lisää siihen liotetut panko-korppujauhot ja sekoita hyvin. Muotoile massasta kaksi pihviä ja kierittele ne lopuissa Kikkoman panko-korppujauhoissa. Paista pihvit kasviöljyssä kullanruskeiksi kummaltakin puolelta.

Vaihe 2

60 g lehtikaalia – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 tl seesaminsiemeniä – 1 hyppysellinen suolaa

Huuhtele ja kuivaa lehtikaali ja poista siitä lehtiruoti. Laita lehtikaali kulhoon ja lisää Kikkoman seesamiöljy, suola ja seesaminsiemenet. Sekoita hyvin. Levitä lehdet leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 10 minuuttia 160-asteisessa uunissa, kunnes lehdet ovat rapeita.

Vaihe 3

2  maustekurkkua – 2 rkl kapriksia – 3 rkl maustamatonta jogurttia – 2 tl sitruunamehua – 1  valkosipulinkynsi – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike

Kuutioi maustekurkut ja laita kuutiot kulhoon. Lisää kaprikset, jogurtti, sitruunamehu, murskattu valkosipuli sekä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Sekoita hyvin.

Vaihe 4

2  hampurilaissämpylää

Halkaise sämpylät ja paahda ne kevyesti. Levitä lusikallinen kastiketta alemmalle puoliskolle, lisää kalapihvi, toinen lusikallinen kastiketta sekä lehtikaali. Laita toinen sämpyläpuolisko päälle.

Vinkki:

Sämpylän sijaan kalapihvin voi tarjota wrappina tai salaatinlehtien päältä. Kastikkeeseen saat twistiä lisäämällä siihen hyppysellisen currya tai silputtua tilliä.

Resepti-ID: 1556

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

100 g Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho50 ml maitoa – 200 g turskafileetä – 1 kananmuna – 1 valkosipulinkynsi – 3 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 rkl kasviöljyä

Sekoita 30 g Kikkoman panko-korppujauhoja sekä 50 ml maitoa ja jätä tekeytymään. Soseuta turskafilee, kananmuna, valkosipuli sekä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike sileäksi massaksi. Lisää siihen liotetut panko-korppujauhot ja sekoita hyvin. Muotoile massasta kaksi pihviä ja kierittele ne lopuissa Kikkoman panko-korppujauhoissa. Paista pihvit kasviöljyssä kullanruskeiksi kummaltakin puolelta.

60 g lehtikaalia – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 tl seesaminsiemeniä – 1 hyppysellinen suolaa

Huuhtele ja kuivaa lehtikaali ja poista siitä lehtiruoti. Laita lehtikaali kulhoon ja lisää Kikkoman seesamiöljy, suola ja seesaminsiemenet. Sekoita hyvin. Levitä lehdet leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 10 minuuttia 160-asteisessa uunissa, kunnes lehdet ovat rapeita.

2 maustekurkkua – 2 rkl kapriksia – 3 rkl maustamatonta jogurttia – 2 tl sitruunamehua – 1 valkosipulinkynsi – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike

Kuutioi maustekurkut ja laita kuutiot kulhoon. Lisää kaprikset, jogurtti, sitruunamehu, murskattu valkosipuli sekä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Sekoita hyvin.

2 hampurilaissämpylää

Halkaise sämpylät ja paahda ne kevyesti. Levitä lusikallinen kastiketta alemmalle puoliskolle, lisää kalapihvi, toinen lusikallinen kastiketta sekä lehtikaali. Laita toinen sämpyläpuolisko päälle.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.