Kana-kurpitsakeitto osterivinokkailla
Ruokaisasta keitosta löytyy meheväksi keitettyä kanaa, kurpitsaa sekä osterivinokkaita. Kikkomanin soijakastike, kumina ja laakerinlehti antavat keitolle upean maun ja tuoksun.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
700 ml vettä – 75 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 50 ml kuivaa valkoviiniä – 1 laakerinlehti – 1 tl kuminaa – 1 tl kokonaisia mustapippureita – 350 g kanan rintafileetä
Sekoita kattilassa vesi, Kikkomanin soijakastike, viini sekä mausteet ja kiehauta. Pistele kanafileeseen haarukalla reikiä, laita se kattilaan ja anna kiehua hiljaa n. 15 minuuttia. Valuta kana ja ota 500 ml keitinlientä talteen.
Vaihe 2
2 rkl kasviöljyä – 1 sipuli silputtuna – 1 valkosipulinkynsi murskattuna – 250 g hokkaidokurpitsaa kuutioina – 150 g osterivinokkaita kuutioina
Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia, valkosipulia, kurpitsaa ja osterivinokkaita n. 3 minuuttia. Lisää vaiheen 1 keitinliemi, kiehauta ja anna kiehua hiljaa n. 10 minuuttia.
Vaihe 3
2 rkl puolikarkeita vehnäjauhoja – 100 ml kuohukermaa – 1 rkl silputtua persiljaa
Revi kananliha ohuiksi suikaleiksi ja lisää se keittoon kasvisten joukkoon. Sekoita kerma ja jauhot kupissa ja lisää seos keittoon. Kiehauta samalla sekoittaen. Koristele keitto persiljalla ennen tarjoilua.
Vinkki:
Paahdettu patonki maistuu keiton kanssa ihanalta.
Resepti-ID: 1385
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä