Kana-kurpitsakeitto osterivinokkailla
Kana-kurpitsakeitto osterivinokkailla

Kana-kurpitsakeitto osterivinokkailla

kokonaisaika45 min
15 minesivalmistelut
30 minvalmistus

Ruokaisasta keitosta löytyy meheväksi keitettyä kanaa, kurpitsaa sekä osterivinokkaita. Kikkomanin soijakastike, kumina ja laakerinlehti antavat keitolle upean maun ja tuoksun.

Ainekset

2 annosta
700 ml
vettä
50 ml
kuivaa valkoviiniä
1 
laakerinlehti
1 tl
kuminaa
1 tl
kokonaisia mustapippureita
350 g
kanan rintafileetä
2 rkl
kasviöljyä
1 
sipuli silputtuna
1 
valkosipulinkynsi murskattuna
250 g
hokkaidokurpitsaa kuutioina
150 g
osterivinokkaita kuutioina
2 rkl
puolikarkeita vehnäjauhoja
100 ml
kuohukermaa
1 rkl
silputtua persiljaa
Ravintosisältö (per annos):2305 kJ / 548 kcal
27 gRasva
50,2 gProteiini
21 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

700 ml vettä – 75 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike50 ml kuivaa valkoviiniä – 1  laakerinlehti – 1 tl kuminaa – 1 tl kokonaisia mustapippureita – 350 g kanan rintafileetä

Sekoita kattilassa vesi, Kikkomanin soijakastike, viini sekä mausteet ja kiehauta. Pistele kanafileeseen haarukalla reikiä, laita se kattilaan ja anna kiehua hiljaa n. 15 minuuttia. Valuta kana ja ota 500 ml keitinlientä talteen.

Vaihe 2

2 rkl kasviöljyä – 1  sipuli silputtuna – 1  valkosipulinkynsi murskattuna – 250 g hokkaidokurpitsaa kuutioina – 150 g osterivinokkaita kuutioina

Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia, valkosipulia, kurpitsaa ja osterivinokkaita n. 3 minuuttia. Lisää vaiheen 1 keitinliemi, kiehauta ja anna kiehua hiljaa n. 10 minuuttia.

Vaihe 3

2 rkl puolikarkeita vehnäjauhoja – 100 ml kuohukermaa – 1 rkl silputtua persiljaa

Revi kananliha ohuiksi suikaleiksi ja lisää se keittoon kasvisten joukkoon. Sekoita kerma ja jauhot kupissa ja lisää seos keittoon. Kiehauta samalla sekoittaen. Koristele keitto persiljalla ennen tarjoilua.

Vinkki:

Paahdettu patonki maistuu keiton kanssa ihanalta.

Resepti-ID: 1385

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

700 ml vettä – 75 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike50 ml kuivaa valkoviiniä – 1 laakerinlehti – 1 tl kuminaa – 1 tl kokonaisia mustapippureita – 350 g kanan rintafileetä

Sekoita kattilassa vesi, Kikkomanin soijakastike, viini sekä mausteet ja kiehauta. Pistele kanafileeseen haarukalla reikiä, laita se kattilaan ja anna kiehua hiljaa n. 15 minuuttia. Valuta kana ja ota 500 ml keitinlientä talteen.

2 rkl kasviöljyä – 1 sipuli silputtuna – 1 valkosipulinkynsi murskattuna – 250 g hokkaidokurpitsaa kuutioina – 150 g osterivinokkaita kuutioina

Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia, valkosipulia, kurpitsaa ja osterivinokkaita n. 3 minuuttia. Lisää vaiheen 1 keitinliemi, kiehauta ja anna kiehua hiljaa n. 10 minuuttia.

2 rkl puolikarkeita vehnäjauhoja – 100 ml kuohukermaa – 1 rkl silputtua persiljaa

Revi kananliha ohuiksi suikaleiksi ja lisää se keittoon kasvisten joukkoon. Sekoita kerma ja jauhot kupissa ja lisää seos keittoon. Kiehauta samalla sekoittaen. Koristele keitto persiljalla ennen tarjoilua.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.