Mausteinen paistettu riisi kasviksilla
Mausteinen paistettu riisi kasviksilla

Mausteinen paistettu riisi kasviksilla

kokonaisaika25 min
10 minesivalmistelut
15 minvalmistus

Aasialaiset ja Pohjois-Afrikkalaiset maut yhdistyvät tässä yhden pannun ruoassa, jossa on runsaasti kasviksia sekä harissan tuomaa savuista tulisuutta. Samalla voit kätevästi hyödyntää ylijääneen riisin.

Ainekset

2 annosta
450 g
keitettyä riisiä
1 
sipuli
3 
valkosipulinkynttä
3 cm
tuoretta inkivääriä
1 
porkkana
100 g
parsakaalia
 ½ 
punainen paprika
 ½ nippu
kevätsipulia
100 g
pakasteherneitä
1 tl
harissa-tahnaa
2 
kananmunaa
Ruokaöljyä paistamiseen (esim. rypsiöljyä)

Koristeluun:

 ½ 
sitruuna tai limetti (siivutettuna)
Ravintosisältö (per annos):2428 kJ / 580 kcal
14 gRasva
21 gProteiini
90 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Silppua valkosipulia ja silppua tai raasta inkivääri. Kuori porkkana ja leikkaa se kuutioiksi tai tulitikuiksi. Jaa parsakaali pieniin nuppuihin. Kuutioi paprika. Silppua kevätsipuli. Huuhdo pakasteherneitä lämpimällä vedellä, jotta ne sulavat.

Vaihe 2

Kuumenna wokkipannu ja lisää hiukan öljyä. Lisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Paista hetki, kunnes ainekset alkavat tuoksua. Lisää kaikki kasvikset paitsi kevätsipuli ja paista n. 1 minuutti. Riko kananmunat pannuun ja kypsennä ne jatkuvasti sekoittaen. Lisää riisi ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi Kikkomanin soijakastike, harissa-tahna ja kevätsipuli. Sekoita hyvin ja tarjoile.

Vaihe 3

Koristele annos sitruunan tai limetin viipaleella.

Vinkki:

Riisi maistuu erityisen hyvältä, jos se on keitetty jo edellisenä päivänä.

Resepti-ID: 1395

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Silppua valkosipulia ja silppua tai raasta inkivääri. Kuori porkkana ja leikkaa se kuutioiksi tai tulitikuiksi. Jaa parsakaali pieniin nuppuihin. Kuutioi paprika. Silppua kevätsipuli. Huuhdo pakasteherneitä lämpimällä vedellä, jotta ne sulavat.

Kuumenna wokkipannu ja lisää hiukan öljyä. Lisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Paista hetki, kunnes ainekset alkavat tuoksua. Lisää kaikki kasvikset paitsi kevätsipuli ja paista n. 1 minuutti. Riko kananmunat pannuun ja kypsennä ne jatkuvasti sekoittaen. Lisää riisi ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi Kikkomanin soijakastike, harissa-tahna ja kevätsipuli. Sekoita hyvin ja tarjoile.

Koristele annos sitruunan tai limetin viipaleella.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.