Mausteinen paistettu riisi kasviksilla
Aasialaiset ja Pohjois-Afrikkalaiset maut yhdistyvät tässä yhden pannun ruoassa, jossa on runsaasti kasviksia sekä harissan tuomaa savuista tulisuutta. Samalla voit kätevästi hyödyntää ylijääneen riisin.
Ainekset
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Silppua valkosipulia ja silppua tai raasta inkivääri. Kuori porkkana ja leikkaa se kuutioiksi tai tulitikuiksi. Jaa parsakaali pieniin nuppuihin. Kuutioi paprika. Silppua kevätsipuli. Huuhdo pakasteherneitä lämpimällä vedellä, jotta ne sulavat.
Vaihe 2
Kuumenna wokkipannu ja lisää hiukan öljyä. Lisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Paista hetki, kunnes ainekset alkavat tuoksua. Lisää kaikki kasvikset paitsi kevätsipuli ja paista n. 1 minuutti. Riko kananmunat pannuun ja kypsennä ne jatkuvasti sekoittaen. Lisää riisi ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi Kikkomanin soijakastike, harissa-tahna ja kevätsipuli. Sekoita hyvin ja tarjoile.
Vaihe 3
Koristele annos sitruunan tai limetin viipaleella.
Vinkki:
Riisi maistuu erityisen hyvältä, jos se on keitetty jo edellisenä päivänä.
Resepti-ID: 1395
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä