Omeletti tomaatin, kesäkurpitsan ja pecorinon kera
Omeletti tomaatin, kesäkurpitsan ja pecorinon kera

Omeletti tomaatin, kesäkurpitsan ja pecorinon kera

kokonaisaika 30 min
10 min esivalmistelut
20 min valmistus

This frittata style vegetable and cheese omelette is perfect for family lunches. Suitable for vegetarians.

Ainekset

4 annosta
10 
kananmunaa
50 ml
maitoa
250 g
kirsikkatomaatteja
1 
kesäkurpitsa
1 
punasipuli
1 
valkosipulinkynsi
2 rkl
rypsiöljyä
0,33 nippu
nippu persiljaa
2 hyppysellinen
mustapippuri rouhetta
150 g
pecorino -juustoa

Valmistus

Vaihe 1

Pese ja pilko kirsikkatomaatit ja kesäkurpitsat. Kuori sipuli ja leikkaa suikaleiksi. Pese, kuivaa, poista paksuimmat varret ja hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipuli.

Vaihe 2

Sekoita munat, maito ja soijakastike kulhossa. Kuumenna uuni 160 °C:een (ylä- ja alalämpö).

Vaihe 3

Kuullota kesäkurpitsat, sipulisuikaleet ja valkosipuli rypsiöljyssä suurella uuninkestävällä pannulla. (Jos sinulla ei ole isoa pannua, voit paistaa munaseoksen erissä).

Vaihe 4

Lisää tomaatit ja sekoita kevyesti. Kaada munaseos paistoksen päälle. Mausta persiljalla ja pippurilla. Paista munakasta toiselta puolelta, kunnes se alkaa jähmettyä reunoiltaan.

Vaihe 5

Murenna pecorino ja ripottele munakkaan päälle. Laita pannu uuniin noin 8 minuutiksi.

Vaihe 6

Koristele valmis munakas persiljalla ja tarjoile.

Resepti-ID: 988

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Pese ja pilko kirsikkatomaatit ja kesäkurpitsat. Kuori sipuli ja leikkaa suikaleiksi. Pese, kuivaa, poista paksuimmat varret ja hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipuli.

Sekoita munat, maito ja soijakastike kulhossa. Kuumenna uuni 160 °C:een (ylä- ja alalämpö).

Kuullota kesäkurpitsat, sipulisuikaleet ja valkosipuli rypsiöljyssä suurella uuninkestävällä pannulla. (Jos sinulla ei ole isoa pannua, voit paistaa munaseoksen erissä).

Lisää tomaatit ja sekoita kevyesti. Kaada munaseos paistoksen päälle. Mausta persiljalla ja pippurilla. Paista munakasta toiselta puolelta, kunnes se alkaa jähmettyä reunoiltaan.

Murenna pecorino ja ripottele munakkaan päälle. Laita pannu uuniin noin 8 minuutiksi.

Koristele valmis munakas persiljalla ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.