Omeletti tomaatin, kesäkurpitsan ja pecorinon kera
This frittata style vegetable and cheese omelette is perfect for family lunches. Suitable for vegetarians.
Valmistus
Vaihe 1
Pese ja pilko kirsikkatomaatit ja kesäkurpitsat. Kuori sipuli ja leikkaa suikaleiksi. Pese, kuivaa, poista paksuimmat varret ja hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipuli.
Vaihe 2
Sekoita munat, maito ja soijakastike kulhossa. Kuumenna uuni 160 °C:een (ylä- ja alalämpö).
Vaihe 3
Kuullota kesäkurpitsat, sipulisuikaleet ja valkosipuli rypsiöljyssä suurella uuninkestävällä pannulla. (Jos sinulla ei ole isoa pannua, voit paistaa munaseoksen erissä).
Vaihe 4
Lisää tomaatit ja sekoita kevyesti. Kaada munaseos paistoksen päälle. Mausta persiljalla ja pippurilla. Paista munakasta toiselta puolelta, kunnes se alkaa jähmettyä reunoiltaan.
Vaihe 5
Murenna pecorino ja ripottele munakkaan päälle. Laita pannu uuniin noin 8 minuutiksi.
Vaihe 6
Koristele valmis munakas persiljalla ja tarjoile.
Resepti-ID: 988
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä