

Kreikkalaistyylinen possugyroskulho
Tämä maukas, lämmin kulho on saanut inspiraation kreikkalaisista mauista. Siinä yhdistyvät ohraryynit, paistettu possugyros, sipulit, tomaatit ja paprikat, ja päälle tulee mursattua fetaa ja oliiveja.
Valmistus
Vaihe 1
Valmista ohraryynit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja hienonna valkosipuli. Puolita tomaatit. Leikkaa paprika suikaleiksi.
Vaihe 2
Paista sipuli, valkosipuli, tomaatit ja paprika 1 teelusikallisessa kuumaa seesamiöljyä 5–8 minuutin ajan ja mausta teriyaki-marinadilla, jauhetulla pippurilla ja oreganolla.
Vaihe 3
Paista possugyros jäljellä olevassa kuumassa seesamiöljyssä noin 5 minuutin ajan. Murskaa feta.
Vaihe 4
Laita ohraryynit, vihannekset ja paistettu possu kulhoihin, ripottele päälle fetaa, koristele oliiveilla ja tarjoile.
Vinkki
Jos et saa valmiiksi maustettua gyrosta, leikkaa sianlihaa ohuiksi siivuiksi ja sekoita gyrosmausteen kanssa. Tai sekoita sen sijaan teriyaki-marinadin ja oreganon kanssa.
Pirskota päälle paahdettua valkosipuliöljyä.
Resepti-ID: 1045
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä