Tagliatelle tomaattikastikkeella

kokonaisaika 60 min

Ainekset

2 annosta
300 g
erikois- tai puolikarkeita vehnäjauhoja
3 
kananmunaa
3 hyppysellinen
suolaa
1 tl
oliiviöljyä
vähän vettä
1 
sipuli
 ½ 
selleri
3 rkl
oliiviöljyä
1 
valkosipulinkynsi
1 rkl
tomaattipyree
600 g
paseerattua tomaatti
2 hyppysellinen
sokeria
1 hyppysellinen
jauhettua pippuria
150 g
kirsikkatomaatteja
1 tl
rypsiöljyä
1 rkl
hunajaa
 ½ nippu
basilikaa
2 
mozzarellaa koristeeksi

Valmistus

Vaihe 1

Sekoita jauhot, munat, 2 ripausta suolaa ja 1 tl oliiviöljyä kulhossa ja vaivaa taikinaksi. Mikäli seos on liian kuiva, lisää hieman vettä. Muotoile taikina palloksi, kääri se tuorekelmuun ja anna levätä vähintään 30 minuuttia.

Vaihe 2

Pese, kuori ja kuutioi sipuli ja selleri. Kuullota molempia kattilassa oliiviöljyssä (3rkl). Murskaa valkosipuli ja lisää se kattilaan. Lisää tomaattimurska kattilaan ja hauduta hetki.

Vaihe 3

Lisää paseerattu tomaatti ja jatka hauduttamista. Mausta 1 rkl Kikkomann Salsa de Soja​​​​​​​, sokerilla ja pippurilla.

Vaihe 4

Pese ja pilko kirsikkatomaatit. Kuorruta pannulla rypsiöljyssä, Kikkomann Salsa de Soja ja hunajan kera.

Vaihe 5

Kiehauta kattilassa runsaasti vettä ja lisää runsas ripaus suolaa. Kauli pastataikina tasaiseksi työpöydällä pienessä määrässä jauhoja ja rullaa taikinasta rulla. Leikkaa veitsellä noin 1,5 cm paksuja suikaleita, irrota ne ja laita ne kiehuvaan veteen.

Vaihe 6

Pese ja nypi basilika. Pieni mozzarella pieniksi paloiksi. Kun tagliatellet ovat kypsiä, valuta ne ja tarjoile lautaselle tomaattikastikkeen kera. Koristele basilikalla, mozzarellalla ja kuorrutetuilla tomaateilla.

Resepti-ID: 956

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Sekoita jauhot, munat, 2 ripausta suolaa ja 1 tl oliiviöljyä kulhossa ja vaivaa taikinaksi. Mikäli seos on liian kuiva, lisää hieman vettä. Muotoile taikina palloksi, kääri se tuorekelmuun ja anna levätä vähintään 30 minuuttia.

Pese, kuori ja kuutioi sipuli ja selleri. Kuullota molempia kattilassa oliiviöljyssä (3rkl). Murskaa valkosipuli ja lisää se kattilaan. Lisää tomaattimurska kattilaan ja hauduta hetki.

Lisää paseerattu tomaatti ja jatka hauduttamista. Mausta 1 rkl Kikkomann Salsa de Soja​​​​​​​, sokerilla ja pippurilla.

Pese ja pilko kirsikkatomaatit. Kuorruta pannulla rypsiöljyssä, Kikkomann Salsa de Soja ja hunajan kera.

Kiehauta kattilassa runsaasti vettä ja lisää runsas ripaus suolaa. Kauli pastataikina tasaiseksi työpöydällä pienessä määrässä jauhoja ja rullaa taikinasta rulla. Leikkaa veitsellä noin 1,5 cm paksuja suikaleita, irrota ne ja laita ne kiehuvaan veteen.

Pese ja nypi basilika. Pieni mozzarella pieniksi paloiksi. Kun tagliatellet ovat kypsiä, valuta ne ja tarjoile lautaselle tomaattikastikkeen kera. Koristele basilikalla, mozzarellalla ja kuorrutetuilla tomaateilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.