Teriyaki-tiikeriravut sienten kera
Teriyaki-tiikeriravut sienten kera

Teriyaki-tiikeriravut sienten kera

4 1 arviot
kokonaisaika 15 min
10 min esivalmistelut
5 min valmistus

Mustia tiikerirapuja Kikkoman Teriyaki-kastikkeessa sekä riisivermiselliä, paprikaa, porkkanaa ja sieniä.

Ainekset

2 annosta
100 g
riisivermiselli nuudelia (½ pakkaus)
12 
mustaa tiikerirapua
15 g
kuivattuja sieniä paloiteltuna (esim. siitake tai pilvenkorvasieni)
50 g
vihreää paprikaa
50 g
porkkanaa
1 
salottisipuli
1 cm
pala inkivääriä
 ½ 
chilipalko
3 ½ 
valkosipulinkynttä
2 ½ rkl
öljyä
 ¼ 
limettiä
3 rkl
vettä
2 rkl
korianteria
1 tl
seesaminsiemeniä
1 rkl
kevätsipulia
Ravintosisältö (per annos): 1731 kJ  /  413.5 kcal
12 g Rasva
18 g Proteiini
58,1 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

100 g riisivermiselliä (½ pakkaus)

Keitä vermiselli pakkauksen ohjeen mukana ja siivilöi.

Vaihe 2

12  mustaa tiikerirapua – 15 g kuivattuja sieniä paloiteltuna (esim. siitake tai pilvenkorvasieni)

Poista ravuista kuoret. Kaada kiehuvaa vettä kuivattujen sienien päälle ja liota 10 minuuttia.

Vaihe 3

50 g vihreää paprikaa – 50 g porkkanaa – 1  salottisipuli – 1 cm pala inkivääriä –  ½  chilipalko – 3 ½  valkosipulinkynttä – 2 ½ rkl öljyä

Leikkaa paprika suikaleiksi ja porkkana tulitikun kokoisiksi tikuiksi. Silppua salottisipuli, inkivääri, chili ja valkosipuli. Paista niitä öljyssä pannulla n. minuutin verran. Lisää paprika, porkkana, sienet ja ravut. Jatka paistamista, kunnes ravut ovat kypsiä.

Vaihe 4

3 rkl Kikkoman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike ¼  limettiä – 3 rkl vettä – 2 rkl korianteria – 1 tl seesaminsiemeniä – 1 rkl kevätsipulia

Lisää nuudelit pannulle. Paista 2–3 minuuttia ja lisää Kikkoman Teriyaki-kastike Paahdetuilla seesaminsiemenillä, limetinmehu ja vesi. Sekoita hyvin. Ripottele ruoan päälle korianteria ja seesaminsiemeniä, ja koristele annokset pilkotulla kevätsipulilla.

Vinkki:

Voit valmistaa annoksen myös tofusta.

Resepti-ID: 1215

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

100 g riisivermiselliä (½ pakkaus)

Keitä vermiselli pakkauksen ohjeen mukana ja siivilöi.

12 mustaa tiikerirapua – 15 g kuivattuja sieniä paloiteltuna (esim. siitake tai pilvenkorvasieni)

Poista ravuista kuoret. Kaada kiehuvaa vettä kuivattujen sienien päälle ja liota 10 minuuttia.

50 g vihreää paprikaa – 50 g porkkanaa – 1 salottisipuli – 1 cm pala inkivääriä – ½ chilipalko – 3 ½ valkosipulinkynttä – 2 ½ rkl öljyä

Leikkaa paprika suikaleiksi ja porkkana tulitikun kokoisiksi tikuiksi. Silppua salottisipuli, inkivääri, chili ja valkosipuli. Paista niitä öljyssä pannulla n. minuutin verran. Lisää paprika, porkkana, sienet ja ravut. Jatka paistamista, kunnes ravut ovat kypsiä.

3 rkl Kikkoman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike ¼ limettiä – 3 rkl vettä – 2 rkl korianteria – 1 tl seesaminsiemeniä – 1 rkl kevätsipulia

Lisää nuudelit pannulle. Paista 2–3 minuuttia ja lisää Kikkoman Teriyaki-kastike Paahdetuilla seesaminsiemenillä, limetinmehu ja vesi. Sekoita hyvin. Ripottele ruoan päälle korianteria ja seesaminsiemeniä, ja koristele annokset pilkotulla kevätsipulilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.