Teriyaki-tiikeriravut sienten kera
Mustia tiikerirapuja Kikkoman Teriyaki-kastikkeessa sekä riisivermiselliä, paprikaa, porkkanaa ja sieniä.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
100 g riisivermiselliä (½ pakkaus)
Keitä vermiselli pakkauksen ohjeen mukana ja siivilöi.
Vaihe 2
12 mustaa tiikerirapua – 15 g kuivattuja sieniä paloiteltuna (esim. siitake tai pilvenkorvasieni)
Poista ravuista kuoret. Kaada kiehuvaa vettä kuivattujen sienien päälle ja liota 10 minuuttia.
Vaihe 3
50 g vihreää paprikaa – 50 g porkkanaa – 1 salottisipuli – 1 cm pala inkivääriä – ½ chilipalko – 3 ½ valkosipulinkynttä – 2 ½ rkl öljyä
Leikkaa paprika suikaleiksi ja porkkana tulitikun kokoisiksi tikuiksi. Silppua salottisipuli, inkivääri, chili ja valkosipuli. Paista niitä öljyssä pannulla n. minuutin verran. Lisää paprika, porkkana, sienet ja ravut. Jatka paistamista, kunnes ravut ovat kypsiä.
Vaihe 4
3 rkl Kikkoman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike – ¼ limettiä – 3 rkl vettä – 2 rkl korianteria – 1 tl seesaminsiemeniä – 1 rkl kevätsipulia
Lisää nuudelit pannulle. Paista 2–3 minuuttia ja lisää Kikkoman Teriyaki-kastike Paahdetuilla seesaminsiemenillä, limetinmehu ja vesi. Sekoita hyvin. Ripottele ruoan päälle korianteria ja seesaminsiemeniä, ja koristele annokset pilkotulla kevätsipulilla.
Vinkki:
Voit valmistaa annoksen myös tofusta.
Resepti-ID: 1215
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä