Ananas-majoneesikastike ja lohitacot
Rapeiden tacojen täytteenä on raikkaita kasviksia, lohta ja kirpeää ananas-sitruunamajoneesia. Lohen sijaan voit käyttää myös tonnikalaa, katkarapuja tai kampasimpukoita - lopputulos on aina yhtä herkullinen!
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
100 g ananasta – 1 kevätsipuli – 1 pieni punainen chili – 1 valkosipulinkynsi – 1 cm pieni pala inkivääriä (n. 1 cm) – 1 rkl kasviöljyä – 1 rkl sokeria – 1 rkl valkoviinietikkaa – 4 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa
Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kevätsipuli rinkuloiksi. Hienonna chili, valkosipuli ja inkivääri. Lämmitä öljy pannulla ja paista ananasta, kevätsipulia, valkosipulia, inkivääriä ja chiliä n. 3 minuuttia. Ripottele päälle sokeri ja anna karamellisoitua 3 minuutin ajan. Kaada sekaan etikka ja Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike, kiehauta ja soseuta seos karkeaksi. Jätä jäähtymään n. 10 minuutiksi.
Vaihe 2
30 g punakaalia – 3 salaatin lehteä – 1 pieni tomaatti – 100 g avokadoa
Suikaloi punakaali ja salaatinlehdet. Poista tomaatista siemenet ja kuutioi tomaatti ja avokado.
Vaihe 3
250 g lohifileetä – 1 rkl kasviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – vastajauhettua pippuria
Leikkaa lohifileet kuutioiksi. Lämmitä öljy pannulla ja paista lohta n. 3 minuuttia. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella ja pippurilla.
Vaihe 4
50 g majoneesia – vastajauhettua pippuria – 6 tacokuorta
Sekoita jäähtynyt ananas-ponzusose majoneesiin ja mausta pippurilla. Levitä puolet kastikkeesta tacokuorille ja täytä ne punakaalilla, salaatilla, tomaatilla sekä avokadolla. Asettele lohipalat päälle ja koristele lopulla kastikkeella.
Resepti-ID: 1255
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä