Ananas-majoneesikastike ja lohitacot

kokonaisaika 35 min
25 min esivalmistelut
10 min valmistus
10 min jäähdyttäminen

Rapeiden tacojen täytteenä on raikkaita kasviksia, lohta ja kirpeää ananas-sitruunamajoneesia. Lohen sijaan voit käyttää myös tonnikalaa, katkarapuja tai kampasimpukoita - lopputulos on aina yhtä herkullinen!

Ainekset

2 annosta
100 g
ananasta
1 
kevätsipuli
1 
pieni punainen chili
1 
valkosipulinkynsi
1 
pieni pala inkivääriä (n. 1 cm)
1 rkl
kasviöljyä
1 rkl
sokeria
1 rkl
valkoviinietikkaa
30 g
punakaalia
3 
salaatin lehteä
1 
pieni tomaatti
100 g
avokadoa
250 g
lohifileetä
vastajauhettua pippuria
50 g
majoneesia
6 
tacokuorta
Ravintosisältö (per annos): 3471 kJ  /  831 kcal
59 g Rasva
30,2 g Proteiini
41 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

100 g ananasta – 1  kevätsipuli – 1  pieni punainen chili – 1  valkosipulinkynsi – 1 cm pieni pala inkivääriä (n. 1 cm) – 1 rkl kasviöljyä – 1 rkl sokeria – 1 rkl valkoviinietikkaa – 4 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa

Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kevätsipuli rinkuloiksi. Hienonna chili, valkosipuli ja inkivääri. Lämmitä öljy pannulla ja paista ananasta, kevätsipulia, valkosipulia, inkivääriä ja chiliä n. 3 minuuttia. Ripottele päälle sokeri ja anna karamellisoitua 3 minuutin ajan. Kaada sekaan etikka ja Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike, kiehauta ja soseuta seos karkeaksi. Jätä jäähtymään n. 10 minuutiksi.

Vaihe 2

30 g punakaalia – 3  salaatin lehteä – 1  pieni tomaatti – 100 g avokadoa

Suikaloi punakaali ja salaatinlehdet. Poista tomaatista siemenet ja kuutioi tomaatti ja avokado.

Vaihe 3

250 g lohifileetä – 1 rkl kasviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – vastajauhettua pippuria

Leikkaa lohifileet kuutioiksi. Lämmitä öljy pannulla ja paista lohta n. 3 minuuttia. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella ja pippurilla.

Vaihe 4

50 g majoneesia – vastajauhettua pippuria – 6  tacokuorta

Sekoita jäähtynyt ananas-ponzusose majoneesiin ja mausta pippurilla. Levitä puolet kastikkeesta tacokuorille ja täytä ne punakaalilla, salaatilla, tomaatilla sekä avokadolla. Asettele lohipalat päälle ja koristele lopulla kastikkeella.

Resepti-ID: 1255

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

100 g ananasta – 1  kevätsipuli – 1  pieni punainen chili – 1  valkosipulinkynsi – 1 cm pieni pala inkivääriä (n. 1 cm) – 1 rkl kasviöljyä – 1 rkl sokeria – 1 rkl valkoviinietikkaa – 4 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa

Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kevätsipuli rinkuloiksi. Hienonna chili, valkosipuli ja inkivääri. Lämmitä öljy pannulla ja paista ananasta, kevätsipulia, valkosipulia, inkivääriä ja chiliä n. 3 minuuttia. Ripottele päälle sokeri ja anna karamellisoitua 3 minuutin ajan. Kaada sekaan etikka ja Kikkomanin ponzu-sitrussoijakastike, kiehauta ja soseuta seos karkeaksi. Jätä jäähtymään n. 10 minuutiksi.

30 g punakaalia – 3  salaatin lehteä – 1  pieni tomaatti – 100 g avokadoa

Suikaloi punakaali ja salaatinlehdet. Poista tomaatista siemenet ja kuutioi tomaatti ja avokado.

250 g lohifileetä – 1 rkl kasviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – vastajauhettua pippuria

Leikkaa lohifileet kuutioiksi. Lämmitä öljy pannulla ja paista lohta n. 3 minuuttia. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella ja pippurilla.

50 g majoneesia – vastajauhettua pippuria – 6  tacokuorta

Sekoita jäähtynyt ananas-ponzusose majoneesiin ja mausta pippurilla. Levitä puolet kastikkeesta tacokuorille ja täytä ne punakaalilla, salaatilla, tomaatilla sekä avokadolla. Asettele lohipalat päälle ja koristele lopulla kastikkeella.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.