Kalapuikoilla täytetty rulla (uramaki)
Ohjeet ja ainekset kalapuikoilla ja värikkäillä kasviksilla täytettyjen uramaki-sushien valmistukseen.
Ainekset
Vaihtoehtona Kikkomanin seesamikastikkeelle:
Tarjoiluun:
Ohjevideot
Valmistus
Vaihe 1
Paista tai uppopaista kalapuikot.
Vaihe 2
Laita sushimatolle nori-arkki.
Vaihe 3
Levitä sushiriisi matolle vedellä kostutetuin sormin.
Vaihe 4
Käännä ympäri.
Vaihe 5
Levitä ohuelti wasabitahnaa ja majoneesia pitkittäin keskelle.
Vaihe 6
Laita päälle rucola, kalapuikot sekä paprika- ja kurkkusuikaleet pitkittäin.
Vaihe 7
Mausta Kikkomanin seesamikastikkeella.
Vaihe 8
Kääri rullaksi.
Vaihe 9
Kääri tuorekelmuun ja muotoile sushimatolla. Poista tuorekelmu ja sushimatto.
Vaihe 10
Leikkaa kahdeksaksi yhtä suureksi palaksi.
Vaihe 11
Pyörittele palat kummaltakin puolelta seesaminsiemenissä.
Vaihe 12
Koristele vihanneskrassilla, majoneesilla ja Kikkomanin seesamikastikkeella.
Vinkki:
Kun keität riisiä, riisin ja veden suhteen tulisi olla 1:1. Sushiriisin keittämiseen käytetään vähemmän vettä kuin tavallisen riisin.
Sushiriisi (n. 1 kg keitettyä sushiriisiä)
- 450 g (540 ml) japanilaista riisiä
- 450 ml vettä
Keitä riisi ja käytä maustamiseen sitten
tai vaihtoehtoisesti:
- 70 ml riisietikkaa
- 30 g sokeria
- 15 g suolaa
Resepti-ID: 943
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä