Perinteinen poke-kulho
Tässä perinteisen havaijilaisen poke-kulhon ohjeessa yhdistyvät tuore lohi ja uusi poke-kastikkeemme. Annos on täynnä makua ja ravinteita, joten saat siitä vaikkapa terveellisen lounaan.
Valmistus
Vaihe 1
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Anna riisin hieman jäähtyä ja jaa se sitten 4 kulhoon.
Vaihe 2
Leikkaa fenkoli erittäin ohuiksi siivuiksi ja nosta siivut jääkylmään veteen. Leikkaa avokadot siivuiksi, kuutioi kurkku ja puolita retiisit. Kaada sokeriherneet siivilään ja kaada päälle kiehuvaa vettä.
Vaihe 3
Leikkaa lohesta nahka pois ja leikkaa lohi kuutioiksi. Sekoita lohikuutiot, Kikkomanin Poke -kastike ja seesaminsiemenet keskenään.
Vaihe 4
Nosta kulhoihin riisin päälle fenkoli- ja avokadosiivuja, kurkkukuutioita, retiisejä, herneitä ja lohikuutioita, ja ripottele päälle tuoretta korianteria ja seesaminsiemeniä. Tarjoa lisäksi vielä Kikkomanin Poke-kastiketta.
Resepti-ID: 212
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä