Vohveleita hummuksen ja teriyaki-sipulin kera
Nämä gluteenittomat ja vegaaniset vohvelit maistuvat täyteläisen makunsa ansiosta kaikille. Ne tarjoillaan kermaisen hummuksen ja karamellisoidun, teriyakissa marinoidun sipulin kanssa.
Ainekset
Vohvelit:
Hummus:
Teriyaki-sipuli:
Lisäksi:
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita huoneenlämpöiseen vegaaniseen jugurttiin kasvimaito ja öljy. Lisää riisijauho, perunajauho, psylliumin kuorijauhe, ruokasooda ja Kikkomanin soijakastike. Sekoita hyvin.
Vaihe 2
Paista taikinasta vohveleita.
Vaihe 3
Liota kikherneitä yön yli vedessä, johon on sekoitettu ½ tl ruokasoodaa. Valuta, huuhtele ja peitä kikherneet kattilassa uudelleen vedellä ja lisää ½ tl ruokasoodaa. Keitä kikherneitä n. 2 tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä. Sekoita valutetut, lämpimät kikherneet tahinin, sitruunamehun, valkosipulin, Kikkomanin soijakastikkeen ja kuminan kanssa. Soseuta seos tehosekoittimessa, kunnes se on samettisen sileää. Lisää oliiviöljy vähitellen.
Vaihe 4
Viipaloi sipuli ja paista pannulla muutaman minuutin ajan. Lisää Kikkomanin soijakastike. Kun sipuli on pehmennyt, lisää Kikkomanin Teriyaki-marinadi ja silputtu timjami. Paista vielä hetki.
Vaihe 5
Levitä hummusta vohvelien päälle. Lisää viipaloitu avokado ja teriyaki-sipuli. Koristele timjamilla ja tarjoile.
Tip
Teriyaki-sipuli on loistava lisuke myös täytettyihin leipiin tai kasvispurilaisiin.
Resepti-ID: 1212
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä