Tabbouleh-salaatti yrteillä, tomaatilla ja paprikalla

kokonaisaika 25 min
25 min esivalmistelut

Vegaaninen bulgurista ja yrteistä tehty salaatti saa piristysruiskeen kirpeästä ponzu-kastikkeesta.

Ainekset

4 annosta
200 g
bulguria
1 
iso punainen paprika
1 
tomaatti
1 nippu
persiljaa
2 
oksaa tuoretta minttua

Kastike

2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
vastajauhettua mustapippuria
Ravintosisältö (per annos): 1077 kJ  /  257 kcal

Valmistus

Vaihe 1

Huuhtele bulguri siivilässä ja laita se kattilaan. Lisää 2,5 dl vettä ja kypsennä 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes vesi on imeytynyt.

Vaihe 2

Kuutioi paprika ja tomaatti ja hienonna persilja ja minttu. Sekoita oliiviöljy, pippuri ja Ponzu-sitrussoijakastike huolellisesti keskenään.

Vaihe 3

Sekoita jäähtynyt bulguri yrttien ja vihannesten joukkoon ja mausta kastikkeella. Salaatti voidaan tarjoilla kylmänä.

Resepti-ID: 876

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Huuhtele bulguri siivilässä ja laita se kattilaan. Lisää 2,5 dl vettä ja kypsennä 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes vesi on imeytynyt.

Kuutioi paprika ja tomaatti ja hienonna persilja ja minttu. Sekoita oliiviöljy, pippuri ja Ponzu-sitrussoijakastike huolellisesti keskenään.

Sekoita jäähtynyt bulguri yrttien ja vihannesten joukkoon ja mausta kastikkeella. Salaatti voidaan tarjoilla kylmänä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.