

Tabbouleh-salaatti yrteillä, tomaatilla ja paprikalla
kokonaisaika25 min
25 minesivalmistelut
Vegaaninen bulgurista ja yrteistä tehty salaatti saa piristysruiskeen kirpeästä ponzu-kastikkeesta.
Ravintosisältö (per annos):1077 kJ / 257 kcal
Valmistus
Vaihe 1
Huuhtele bulguri siivilässä ja laita se kattilaan. Lisää 2,5 dl vettä ja kypsennä 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes vesi on imeytynyt.
Vaihe 2
Kuutioi paprika ja tomaatti ja hienonna persilja ja minttu. Sekoita oliiviöljy, pippuri ja Ponzu-sitrussoijakastike huolellisesti keskenään.
Vaihe 3
Sekoita jäähtynyt bulguri yrttien ja vihannesten joukkoon ja mausta kastikkeella. Salaatti voidaan tarjoilla kylmänä.
Resepti-ID: 876
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä