Kokonaisena grillattua Siikaa Poke-kasvistäytteellä
Resepti ja ohje paahteisen seesamin makuiselle kokonaisena kypsennettylle ja kasviksilla täytetylle siialle.
Valmistus
Vaihe 1
Laita pilkotut sipulit ja pinaatti kulhoon. Kaada 3 rkl Kikkoman Poke-kastiketta joukkoon ja sekoita ainekset keskenään kevyesti nostellen.
Vaihe 2
Nosta siiat leivinpaperille uunipellille. Leikkaa kalojen sisälle ruotojen väliin pieniä viiltoja ja valele kalat sisältä 2 rkl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastikeella Leikkaa kalojen pintaan 3 viiltoa.
Vaihe 3
Leikkaa limetti kuuteen lohkoon ja laita lohkot viiltoihin. Täytä kalat pinaatti-sipuli-Poke massalla. Anna marinoitua viileässä 1 tunti.
Vaihe 4
Kuumenna grilli/uuni 130 asteeseen.
Vaihe 5
Lisää varsiparsakaali kalojen sisään ja paista kaloja grillissä/uunissa ensin 20 minuuttia. Valele kalat 1 rkl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastikeella ja lisää tomaatit kalojen väliin ja jatka kypsennystä vielä 10 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.
Vaihe 6
Nosta kalat pois grillistä/uunista ja anna levätä hetki.
Vaihe 7
Viimeistele annos valelemalla 1 rkl Kikoman Poke-kastiketta tomaattien päälle. Tarjoilu suostus uusien perunoiden ja tillin kera.
Resepti-ID: 1026
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä