

Kuhaa ja kasviksia aasialaisessa kastikkeessa
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Vaihe 1
Valmista ensin kastike: Leikkaa paprikat, salottisipuli ja sienet ohuiksi viipaleiksi. Kaada pannulle tilkka öljyä ja kuullota kasvikset. Kaada pannulle kala- tai dashi-liemi, luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike, valkoviini ja sokeri, ja kiehauta. Suurusta kastike perunajauho-vesiseoksella ja lisää lopuksi joukkoon silputtu ruohosipuli.
Vaihe 2
Leikkaa kala sopivan kokoisiksi suupaloiksi, leivitä kalapalat ja friteeraa nopeasti 180 asteessa. Jaa kalapalat pieniin kulhoihin, nosta päälle kasviksia ja kastiketta.
Vinkki
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Resepti-ID: 165
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä