

Kuhaa ja kasviksia aasialaisessa kastikkeessa
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Vaihe 1
Valmista ensin kastike: Leikkaa paprikat, salottisipuli ja sienet ohuiksi viipaleiksi. Kaada pannulle tilkka öljyä ja kuullota kasvikset. Kaada pannulle kala- tai dashi-liemi, luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike, valkoviini ja sokeri, ja kiehauta. Suurusta kastike perunajauho-vesiseoksella ja lisää lopuksi joukkoon silputtu ruohosipuli.
Vaihe 2
Leikkaa kala sopivan kokoisiksi suupaloiksi, leivitä kalapalat ja friteeraa nopeasti 180 asteessa. Jaa kalapalat pieniin kulhoihin, nosta päälle kasviksia ja kastiketta.
Vaihe 3
Chop the fish into bite-sized pieces. Sprinkle with flour and deep fry at 180°C. Put fish pieces on small plates and pour sauce with vegetables on the top.
Vinkki
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Resepti-ID: 165
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä