Kikhernepihvit
Valmistus
Vaihe 1
Liota kikherneitä vedessä 8 tuntia. Valuta liotetut kikherneet siivilässä, murskaa rakennetta rikki esim. haarukalla. Sekoita leivinjauhe ja ruokasooda vehnäjauhojen joukkoon. Sekoita kikherneet, 2 rkl vettä, kananmuna, puristettu valkosipulinkynsi, jauho-sooda-leivinjauheseos, Kikkomanin luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike ja mausteet keskenään. Kuumenna öljy pannulla ja muotoile massasta pihvejä lusikan avulla. Paista pihvejä molemmin puolin muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Vaihe 2
Tarjoa kastikkeen, esim. yrteillä maustetun luonnonjogurtin kanssa.
Vinkki:
Kuivattujen kikherneiden sijaan voit käyttää myös purkkikikherneitä.
Resepti-ID: 314
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä