Makean tahmeat, paahdetut kanankoivet ja linssimuhennos
Makeansuolainen makuelämys: Kikkoman-soijakastikkeella, paprikalla ja hunajalla marinoituja kanankoipia ja herkullista linssimuhennosta.
Ainekset
Kanankoipiin
Linssimuhennokseen
Valmistus
Vaihe 1
Huuhtele linssit ja liota kylmässä vedessä. Huuhtele ja kuivaa rosmariini.
Vaihe 2
Kuori perunat ja bataatti. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Huuhtele ja kuivaa pavut. Leikkaa noin 2 cm:n pituisiksi paloiksi.
Vaihe 3
Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna rosmariini.
Vaihe 4
Kuumenna pannussa 3 rkl rapsiöljyä ja ruskista pekoni. Valuta liotetut linssit ja lisää pekonin sekaan. Lisää perunat, bataatit, rosmariini, valkosipuli ja pavut. Lisää kasvisliemi ja 5 rkl Kikkoman-soijakastiketta. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuutin ajan. Ota pannu levyltä.
Vaihe 5
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vaihe 6
Sekoita 2 rkl rapsiöljyä, 4 rkl Kikkoman-soijakastiketta, paprikajauhe ja hunaja. Kuori sipulit ja puolita. Marinoi kanankoivet ja sipulit soijakastike-paprikamarinadissa. Laita uunivuoassa uuniin.
Vaihe 7
Paahda kanankoipia uunissa noin 5 minuutin ajan. Lisää sitten valkoviini, 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta ja 2 laakerinlehteä.
Vaihe 8
Peitä uunivuoka ja kypsennä uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan. Poista kansi uunivuoasta ja anna kanankoipien saada vielä väriä 15 minuutin ajan. Tarjoa linssimuhennoksen kanssa.
Resepti-ID: 1087
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä