Makean tahmeat, paahdetut kanankoivet ja linssimuhennos

4 1 arviot
kokonaisaika 60 min
60 min esivalmistelut

Makeansuolainen makuelämys: Kikkoman-soijakastikkeella, paprikalla ja hunajalla marinoituja kanankoipia ja herkullista linssimuhennosta.

Ainekset

4 annosta

Kanankoipiin

4 
kanankoipea
2 
sipulia
200 ml
kuivaa valkoviiniä
2 
laakerinlehteä
2 rkl
rapsiöljyä
1 tl
paprikajauhetta
1 rkl
hunajaa

Linssimuhennokseen

200 g
ruskeita linssejä
3 rkl
rapsiöljyä
500 ml
kasvislientä
150 g
kuorittuja perunoita
100 g
pekonikuutioita
200 g
kuorittuja bataatteja
150 g
tuoreita vihreitä papuja
1 
rosmariinin oksa
1 
valkosipulinkynsi
Ravintosisältö (per annos): 3152 kJ  /  751 kcal
31,3 g Rasva
51,7 g Proteiini
52,9 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Huuhtele linssit ja liota kylmässä vedessä. Huuhtele ja kuivaa rosmariini.

Vaihe 2

Kuori perunat ja bataatti. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Huuhtele ja kuivaa pavut. Leikkaa noin 2 cm:n pituisiksi paloiksi.

Vaihe 3

Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna rosmariini.

Vaihe 4

Kuumenna pannussa 3 rkl rapsiöljyä ja ruskista pekoni. Valuta liotetut linssit ja lisää pekonin sekaan. Lisää perunat, bataatit, rosmariini, valkosipuli ja pavut. Lisää kasvisliemi ja 5 rkl Kikkoman-soijakastiketta. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuutin ajan. Ota pannu levyltä. 

Vaihe 5

Kuumenna uuni 200 asteeseen. 

Vaihe 6

Sekoita 2 rkl rapsiöljyä, 4 rkl Kikkoman-soijakastiketta, paprikajauhe ja hunaja. Kuori sipulit ja puolita. Marinoi kanankoivet ja sipulit soijakastike-paprikamarinadissa. Laita uunivuoassa uuniin. 

Vaihe 7

Paahda kanankoipia uunissa noin 5 minuutin ajan. Lisää sitten valkoviini, 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta ja 2 laakerinlehteä. 

Vaihe 8

Peitä uunivuoka ja kypsennä uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan. Poista kansi uunivuoasta ja anna kanankoipien saada vielä väriä 15 minuutin ajan. Tarjoa linssimuhennoksen kanssa.

Resepti-ID: 1087

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Huuhtele linssit ja liota kylmässä vedessä. Huuhtele ja kuivaa rosmariini.

Kuori perunat ja bataatti. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Huuhtele ja kuivaa pavut. Leikkaa noin 2 cm:n pituisiksi paloiksi.

Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna rosmariini.

Kuumenna pannussa 3 rkl rapsiöljyä ja ruskista pekoni. Valuta liotetut linssit ja lisää pekonin sekaan. Lisää perunat, bataatit, rosmariini, valkosipuli ja pavut. Lisää kasvisliemi ja 5 rkl Kikkoman-soijakastiketta. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuutin ajan. Ota pannu levyltä. 

Kuumenna uuni 200 asteeseen. 

Sekoita 2 rkl rapsiöljyä, 4 rkl Kikkoman-soijakastiketta, paprikajauhe ja hunaja. Kuori sipulit ja puolita. Marinoi kanankoivet ja sipulit soijakastike-paprikamarinadissa. Laita uunivuoassa uuniin. 

Paahda kanankoipia uunissa noin 5 minuutin ajan. Lisää sitten valkoviini, 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta ja 2 laakerinlehteä. 

Peitä uunivuoka ja kypsennä uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan. Poista kansi uunivuoasta ja anna kanankoipien saada vielä väriä 15 minuutin ajan. Tarjoa linssimuhennoksen kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06
07
08

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.