Maukas tattarikulho, paahdettua porsaan sisäfileetä ja paprika-pippurikastiketta
Tattari on erittäin ravitseva siemen, jossa on samanlainen pähkinäinen maku ja tuntu kuin tummassa riisissä. Helppo ateria, joka sisältää mehukasta porsaanlihaa sekä makeaa ja savunmakuista pippurikastiketta, on terveellinen ja täyttävä päivällinen.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Kuullota silputtu sipuli öljyssä. Lisää pestyt ja kuutioidut vihannekset. Paista pehmeiksi, lisää vettä (noin 1 cm vihannesten yläpuolelle), lisää tomaattipyre, Kikkoman-soijakastike, mausteet ja persilja. Peitä ja hauduta 30 minuuttia välillä sekoittaen.
Vaihe 2
Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Sivele porsaan sisäfileeseen Kikkoman-soijakastiketta, paprikaa ja yrttejä ja paista lyhyesti joka puolelta. Laita uunivuokaan ja anna paistua 20 minuuttia.
Vaihe 3
Keitä sillä välin tattariryynit pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Jaa kulhoihin, lisää annos paprikakastiketta, viipaloitua porsasta ja ripottele päälle siemeniä.
Resepti-ID: 1049
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä