Maukas tattarikulho, paahdettua porsaan sisäfileetä ja paprika-pippurikastiketta
Maukas tattarikulho, paahdettua porsaan sisäfileetä ja paprika-pippurikastiketta

Maukas tattarikulho, paahdettua porsaan sisäfileetä ja paprika-pippurikastiketta

kokonaisaika 55 min
15 min esivalmistelut
40 min valmistus

Tattari on erittäin ravitseva siemen, jossa on samanlainen pähkinäinen maku ja tuntu kuin tummassa riisissä. Helppo ateria, joka sisältää mehukasta porsaanlihaa sekä makeaa ja savunmakuista pippurikastiketta, on terveellinen ja täyttävä päivällinen.

Ainekset

2 annosta
100 g
tattaria
300 g
porsaan sisäfileetä
 ½ tl
jauhettua paprikaa
 ½ tl
kuivattua oreganoa
 ½ tl
kuivattua timjamia
2 rkl
öljyä
1 rkl
oliiviöljyä
50 g
sipulia
150 g
punaista paprikaa
150 g
kesäkurpitsaa
200 g
tomaattipyrettä
1 tl
tulista paprikajauhetta
 ½ tl
pippurijauhetta
1 rkl
hienonnettua persiljaa
20 g
kurpitsansiemeniä
20 g
auringonkukansiemeniä
Ravintosisältö (per annos): 3117 kJ  /  745 kcal
39,5 g Rasva
47,6 g Proteiini
46 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kuullota silputtu sipuli öljyssä. Lisää pestyt ja kuutioidut vihannekset. Paista pehmeiksi, lisää vettä (noin 1 cm vihannesten yläpuolelle), lisää tomaattipyre, Kikkoman-soijakastike, mausteet ja persilja. Peitä ja hauduta 30 minuuttia välillä sekoittaen.

Vaihe 2

Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Sivele porsaan sisäfileeseen Kikkoman-soijakastiketta, paprikaa ja yrttejä ja paista lyhyesti joka puolelta. Laita uunivuokaan ja anna paistua 20 minuuttia.

Vaihe 3

Keitä sillä välin tattariryynit pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Jaa kulhoihin, lisää annos paprikakastiketta, viipaloitua porsasta ja ripottele päälle siemeniä.

Resepti-ID: 1049

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuullota silputtu sipuli öljyssä. Lisää pestyt ja kuutioidut vihannekset. Paista pehmeiksi, lisää vettä (noin 1 cm vihannesten yläpuolelle), lisää tomaattipyre, Kikkoman-soijakastike, mausteet ja persilja. Peitä ja hauduta 30 minuuttia välillä sekoittaen.

Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Sivele porsaan sisäfileeseen Kikkoman-soijakastiketta, paprikaa ja yrttejä ja paista lyhyesti joka puolelta. Laita uunivuokaan ja anna paistua 20 minuuttia.

Keitä sillä välin tattariryynit pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Jaa kulhoihin, lisää annos paprikakastiketta, viipaloitua porsasta ja ripottele päälle siemeniä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.