

Mausteinen lihawokki
Maukkaaksi marinoitu naudanliha saa seurakseen paprikaa, porkkanaa, paksoita ja herneitä. Pirteän lisäpotkun Kikkomanin soijakastikkeesta tehtyyn marinadiin antaa sambal oelek tai Kikkoman Chilikastike Kimchille.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1

250 g naudanlihaa (sisä- tai ulkofileetä tai rib-eye:ta) – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille – 1 kananmuna
Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Sekoita marinadiin osa Kikkomanin soijakastikkeesta ja sambal oelekista (tai Kikkomanin chilikastikkeesta) ja lisää siihen kananmuna. Sekoita hyvin ja anna lihan marinoitua 5 minuuttia.
Vaihe 2

3 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 4 rkl vettä – 1 tl sokeria – ½ tl perunajauhoa – 1 ½ rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
Sekoita kulhossa loput Kikkomanin soijakastikkeesta, vesi ja sokeri. Lisää perunajauhot ja loput sambal oelekista (tai Kikkomanin chilikastikkeesta).
Vaihe 3

4 valkosipulinkynttä – 10 g inkivääriä – 50 g punaista paprikaa – 50 g porkkanaa – 50 g punasipulia – 100 g paksoita (pinaattikiinankaalia)
Silppua valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa paprika ja porkkana suikaleiksi. Paloittele punasipuli ja paksoi reilummiksi paloiksi.
Vaihe 4

4 rkl öljyä – 50 g herneitä – 2 ½ rkl korianteria – 1 tl seesaminsiemeniä
Lämmitä öljy pannulla. Lisää kasvikset nopeasti peräjälkeen: paista ensin valkosipulia ja inkivääriä minuutin verran. Lisää sitten punasipuli ja porkkana ja jatka paistamista minuutin verran. Lisää lihasuikaleet ja paista 2-3 minuuttia. Lisää vaiheessa 2 valmistettu kastike ja loput kasviksista herneet mukaan lukien ja sekoita kaikki yhteen. Ripottele ruoan päälle korianteria ja seesaminsiemeniä.
Vinkki:
Voit käyttää wokkiin mitä tahansa lihaa, kalaa tai äyriäisiä.
Voit tarjoilla wokin kanssa riisiä.
Resepti-ID: 1217
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä