Dutch Baby burratalla ja prosciuttolla
Hollanti on tasainen maa, mutta hollantilainen Dutch Baby -pannukakku on kaikkea muuta kuin tasainen! Tässä suolaisessa versiossa on burrata-juustoa, prosciuttoa, Bimi®-parsakaalia sekä hiukan ponzua. Täyttävää ja terveellistä!
Valmistus
Vaihe 1
120 g vehnäjauhoja – 200 ml maitoa – 3 kananmunaa – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa
Lämmitä uuni 200 asteeseen ja laita uuniin kaksi uunivuokaa tai valurauta-astiaa 20 minuutiksi.
Sekoita jauhot, maito, munat ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike sileäksi taikinaksi.
Vaihe 2
2 tl voita
Ota vuoat pois uunista ja voitele ne voilla. Kaada taikina nopeasti vuokiin ja laita ne takaisin uuniin. Paista n. 15 minuuttia.
Vaihe 3
150 g Bimi®-parsakaalia – 2 rkl oliiviöljyä – 1 valkosipulinkynsi – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa
Huuhtele, kuivaa ja paloittele Bimi®-parsakaali.
Lämmitä oliiviöljy pannulla ja lisää paloiteltu parsakaali. Kuullota 3 minuuttia sekoittaen koko ajan. Lisää silputtu valkosipuli ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike. Paista vielä hetki.
Vaihe 4
125 g burrata-juustoa – 60 g prosciutto crudoa – 30 g kirsikkatomaatteja – muutama basilikan lehti – jauhettua mustapippuria – 1 tl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa
Asettele kummankin pannukakun päälle puolikas burrata, parsakaalia, prosciutto crudoa ja halkaistuja kirsikkatomaatteja. Koristele basilikalla ja jauha päälle mustapippuria. Voit myös pirskotella pannukakkujen päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta.
Vinkki:
Bimi®-parsakaalin sijaan voit käyttää vihreää parsaa tai herneenpalkoja. Voit myös lisätä kasvisten joukkoon pannulle herkkusieniä.
Resepti-ID: 1225
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä