Dutch Baby burratalla ja prosciuttolla

kokonaisaika 35 min
15 min esivalmistelut
20 min valmistus

Hollanti on tasainen maa, mutta hollantilainen Dutch Baby -pannukakku on kaikkea muuta kuin tasainen! Tässä suolaisessa versiossa on burrata-juustoa, prosciuttoa, Bimi®-parsakaalia sekä hiukan ponzua. Täyttävää ja terveellistä!

Ainekset

2 annosta
120 g
vehnäjauhoja
200 ml
maitoa
3 
kananmunaa
2 tl
voita
150 g
Bimi®-parsakaalia
2 rkl
oliiviöljyä
1 
valkosipulinkynsi

Tarjoiluun:

125 g
burrata-juustoa
60 g
prosciutto crudoa
30 g
kirsikkatomaatteja
muutama basilikan lehti
jauhettua mustapippuria
Ravintosisältö (per annos): 2181 kJ  /  521 kcal
28,8 g Rasva
32 g Proteiini
33,1 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

120 g vehnäjauhoja – 200 ml maitoa – 3  kananmunaa – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa

Lämmitä uuni 200 asteeseen ja laita uuniin kaksi uunivuokaa tai valurauta-astiaa 20 minuutiksi.
Sekoita jauhot, maito, munat ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike sileäksi taikinaksi.

Vaihe 2

2 tl voita

Ota vuoat pois uunista ja voitele ne voilla. Kaada taikina nopeasti vuokiin ja laita ne takaisin uuniin. Paista n. 15 minuuttia.

Vaihe 3

150 g Bimi®-parsakaalia – 2 rkl oliiviöljyä – 1  valkosipulinkynsi – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa

Huuhtele, kuivaa ja paloittele Bimi®-parsakaali. 
Lämmitä oliiviöljy pannulla ja lisää paloiteltu parsakaali. Kuullota 3 minuuttia sekoittaen koko ajan. Lisää silputtu valkosipuli ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike. Paista vielä hetki.

Vaihe 4

125 g burrata-juustoa – 60 g prosciutto crudoa – 30 g kirsikkatomaatteja – muutama basilikan lehti – jauhettua mustapippuria – 1 tl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa

Asettele kummankin pannukakun päälle puolikas burrata, parsakaalia, prosciutto crudoa ja halkaistuja kirsikkatomaatteja. Koristele basilikalla ja jauha päälle mustapippuria. Voit myös pirskotella pannukakkujen päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta.

Vinkki:

Bimi®-parsakaalin sijaan voit käyttää vihreää parsaa tai herneenpalkoja. Voit myös lisätä kasvisten joukkoon pannulle herkkusieniä.

Resepti-ID: 1225

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

120 g vehnäjauhoja – 200 ml maitoa – 3  kananmunaa – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa

Lämmitä uuni 200 asteeseen ja laita uuniin kaksi uunivuokaa tai valurauta-astiaa 20 minuutiksi.
Sekoita jauhot, maito, munat ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike sileäksi taikinaksi.

2 tl voita

Ota vuoat pois uunista ja voitele ne voilla. Kaada taikina nopeasti vuokiin ja laita ne takaisin uuniin. Paista n. 15 minuuttia.

150 g Bimi®-parsakaalia – 2 rkl oliiviöljyä – 1  valkosipulinkynsi – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa

Huuhtele, kuivaa ja paloittele Bimi®-parsakaali. 
Lämmitä oliiviöljy pannulla ja lisää paloiteltu parsakaali. Kuullota 3 minuuttia sekoittaen koko ajan. Lisää silputtu valkosipuli ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike. Paista vielä hetki.

125 g burrata-juustoa – 60 g prosciutto crudoa – 30 g kirsikkatomaatteja – muutama basilikan lehti – jauhettua mustapippuria – 1 tl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa

Asettele kummankin pannukakun päälle puolikas burrata, parsakaalia, prosciutto crudoa ja halkaistuja kirsikkatomaatteja. Koristele basilikalla ja jauha päälle mustapippuria. Voit myös pirskotella pannukakkujen päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.