Kesärullat katkaraputäytteellä
Kesärullat katkaraputäytteellä

Kesärullat katkaraputäytteellä

kokonaisaika20 min
15 minesivalmistelut
5 minvalmistus

Herkullisissa kesärullissa maistuu valkosipuli ja chili, ja ne tarjoillaan täyteläisen maapähkinäkastikkeen kera. Tämä kevyt kesäruoka vie kielen mennessään!

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
4 
salaatinlehteä
 ½ 
porkkana
 ¼ 
keltainen paprika
0,13 
punakaali
150 g
katkarapuja
1 rkl
voita
1 
valkosipulinkynsi
 ¼ 
chilipalko
4 
riisipaperiarkkia
2 rkl
maapähkinävoita
1 rkl
limettimehua
1 rkl
hunajaa
4 rkl
vettä
Ravintosisältö (per annos):1532 kJ / 366 kcal
18,5 gRasva
18 gProteiini
30 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

4  salaatinlehteä –  ½  porkkana –  ¼  keltainen paprika – 0,13  punakaali

Huuhtele kasvikset ja leikkaa porkkana, paprika ja kaali ohuiksi tikuiksi.

Vaihe 2

150 g katkarapuja – 1 rkl voita – 1  valkosipulinkynsi –  ¼  chilipalko – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Huuhtele katkaravut. Sulata voi pannulla ja paista katkarapuja minuutin verran. Lisää murskattu valkosipuli, viipaloitu chili ja Kikkomanin soijakastike. Jatka paistamista 3–4 minuuttia ja jätä jäähtymään.

Vaihe 3

4  riisipaperiarkkia

Kastele riisipaperi haaleassa vedessä. Asettele kasviksia arkille ja ala rullata sitä. Asettele lopuksi katkaravut arkille ja rullaa käärö loppuun.

Vaihe 4

2 rkl maapähkinävoita – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl limettimehua – 1 rkl hunajaa – 4 rkl vettä

Sekoita kaikki ainekset kulhossa kunnes seos on tasaista. Tarjoile kesärullat maapähkinäkastikkeen kera.

Vinkki:

Vegaaniversion saat korvaamalla katkaravut pilkotulla ja paistetulla tofulla.

Resepti-ID: 1300

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

4 salaatinlehteä – ½ porkkana – ¼ keltainen paprika – 0,13 punakaali

Huuhtele kasvikset ja leikkaa porkkana, paprika ja kaali ohuiksi tikuiksi.

150 g katkarapuja – 1 rkl voita – 1 valkosipulinkynsi – ¼ chilipalko – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Huuhtele katkaravut. Sulata voi pannulla ja paista katkarapuja minuutin verran. Lisää murskattu valkosipuli, viipaloitu chili ja Kikkomanin soijakastike. Jatka paistamista 3–4 minuuttia ja jätä jäähtymään.

4 riisipaperiarkkia

Kastele riisipaperi haaleassa vedessä. Asettele kasviksia arkille ja ala rullata sitä. Asettele lopuksi katkaravut arkille ja rullaa käärö loppuun.

2 rkl maapähkinävoita – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl limettimehua – 1 rkl hunajaa – 4 rkl vettä

Sekoita kaikki ainekset kulhossa kunnes seos on tasaista. Tarjoile kesärullat maapähkinäkastikkeen kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.