Kesärullat katkaraputäytteellä
Herkullisissa kesärullissa maistuu valkosipuli ja chili, ja ne tarjoillaan täyteläisen maapähkinäkastikkeen kera. Tämä kevyt kesäruoka vie kielen mennessään!
Valmistus
Vaihe 1
4 salaatinlehteä – ½ porkkana – ¼ keltainen paprika – 0,13 punakaali
Huuhtele kasvikset ja leikkaa porkkana, paprika ja kaali ohuiksi tikuiksi.
Vaihe 2
150 g katkarapuja – 1 rkl voita – 1 valkosipulinkynsi – ¼ chilipalko – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Huuhtele katkaravut. Sulata voi pannulla ja paista katkarapuja minuutin verran. Lisää murskattu valkosipuli, viipaloitu chili ja Kikkomanin soijakastike. Jatka paistamista 3–4 minuuttia ja jätä jäähtymään.
Vaihe 3
4 riisipaperiarkkia
Kastele riisipaperi haaleassa vedessä. Asettele kasviksia arkille ja ala rullata sitä. Asettele lopuksi katkaravut arkille ja rullaa käärö loppuun.
Vaihe 4
2 rkl maapähkinävoita – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl limettimehua – 1 rkl hunajaa – 4 rkl vettä
Sekoita kaikki ainekset kulhossa kunnes seos on tasaista. Tarjoile kesärullat maapähkinäkastikkeen kera.
Vinkki:
Vegaaniversion saat korvaamalla katkaravut pilkotulla ja paistetulla tofulla.
Resepti-ID: 1300
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä