Hirssipullat ja tulinen currykastike
Yllätä vieraasi hirssipullilla ja tulisella currykastikkeella. Tämä vegeruoka maistuu vannoutuneimmillekin lihansyöjille.
Valmistus
Vaihe 1
Lisää hirssi kattilaan ja kaada päälle 2,2 dl vettä. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 12 minuuttia. Hienonna persilja ja basilika.
Vaihe 2
Sekoita kuuma hirssi, kuivatut tomaatit ja yrtit keskenään ja laita sivuun jäähtymään.
Vaihe 3
Hienonna sipuli ja chili ja paista niitä öljyssä currytahnan kanssa. Lisää paseerattu tomaatti ja hauduta 10 minuuttia. Sekoita joukkoon kookosmaito ja Ponzu-sitrussoijakastike.
Vaihe 4
Muotoile hirssiseoksesta pieniä pullia ja tarjoa ne lämpimänä currykastikkeen kanssa.
Resepti-ID: 877
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä