Hirssipullat ja tulinen currykastike

kokonaisaika 30 min
30 min esivalmistelut

Yllätä vieraasi hirssipullilla ja tulisella currykastikkeella. Tämä vegeruoka maistuu vannoutuneimmillekin lihansyöjille.

Ainekset

4 annosta

Pullat:

100 g
hirssiä
8 
kuivattua tomaattia yrttiöljyssä
 ½ nippu
persiljaa
3 
basil sprigs

Sauce:

1 
keskikokoinen sipuli
1 
chilipaprika
2 rkl
ypsiöljyä
2 rkl
punaista currytahnaa
700 g
paseerattua tomaattia
15 dl
kookosmaitoa
Ravintosisältö (per annos): 1360 kJ  /  325 kcal

Valmistus

Vaihe 1

Lisää hirssi kattilaan ja kaada päälle 2,2 dl vettä. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 12 minuuttia. Hienonna persilja ja basilika.

Vaihe 2

Sekoita kuuma hirssi, kuivatut tomaatit ja yrtit keskenään ja laita sivuun jäähtymään.

Vaihe 3

Hienonna sipuli ja chili ja paista niitä öljyssä currytahnan kanssa. Lisää paseerattu tomaatti ja hauduta 10 minuuttia. Sekoita joukkoon kookosmaito ja Ponzu-sitrussoijakastike.

Vaihe 4

Muotoile hirssiseoksesta pieniä pullia ja tarjoa ne lämpimänä currykastikkeen kanssa.

Resepti-ID: 877

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Lisää hirssi kattilaan ja kaada päälle 2,2 dl vettä. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 12 minuuttia. Hienonna persilja ja basilika.

Sekoita kuuma hirssi, kuivatut tomaatit ja yrtit keskenään ja laita sivuun jäähtymään.

Hienonna sipuli ja chili ja paista niitä öljyssä currytahnan kanssa. Lisää paseerattu tomaatti ja hauduta 10 minuuttia. Sekoita joukkoon kookosmaito ja Ponzu-sitrussoijakastike.

Muotoile hirssiseoksesta pieniä pullia ja tarjoa ne lämpimänä currykastikkeen kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.