Ponzu-kastikkeessa marinoidut porsaankyljykset
kokonaisaika125 min
5 minesivalmistelut
120 minvalmistus
Valmistus
Vaihe 1
Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes kyljykset saavat ruskean pinnan, mutteivät ole vielä kypsiä. Nosta kyljykset uunivuokaan, kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja laita jokaisen kyljyksen päälle 1 tl voita. Nosta perunat ja paprikapalat vuokaan. Peitä vuoka alumiinifoliolla tai kannella ja paista uunissa 120 asteessa noin 2 tuntia, kunnes liha on kypsää ja pehmeää.
Vaihe 2
Asettele kyljykset ja vuoassa olevat kasvikset sekä höyrytetty parsakaali lautasille, koristele seesaminsiemenillä ja tarjoile.
Resepti-ID: 142
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä