Ponzu-kastikkeessa marinoidut porsaankyljykset
Ponzu-kastikkeessa marinoidut porsaankyljykset

Ponzu-kastikkeessa marinoidut porsaankyljykset

kokonaisaika125 min
5 minesivalmistelut
120 minvalmistus

Ainekset

4 annosta
4 
porsaankyljyksiä
ripaus suolaa
vastajauhettua mustapippuria
4 tl
voita
500 g
pieniä perunoita
2 
paprikaa (paksuina paloina)
parsakaali
seesaminsiemeniä

Valmistus

Vaihe 1

Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes kyljykset saavat ruskean pinnan, mutteivät ole vielä kypsiä. Nosta kyljykset uunivuokaan, kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja laita jokaisen kyljyksen päälle 1 tl voita. Nosta perunat ja paprikapalat vuokaan. Peitä vuoka alumiinifoliolla tai kannella ja paista uunissa 120 asteessa noin 2 tuntia, kunnes liha on kypsää ja pehmeää.

Vaihe 2

Asettele kyljykset ja vuoassa olevat kasvikset sekä höyrytetty parsakaali lautasille, koristele seesaminsiemenillä ja tarjoile.

Resepti-ID: 142

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes kyljykset saavat ruskean pinnan, mutteivät ole vielä kypsiä. Nosta kyljykset uunivuokaan, kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja laita jokaisen kyljyksen päälle 1 tl voita. Nosta perunat ja paprikapalat vuokaan. Peitä vuoka alumiinifoliolla tai kannella ja paista uunissa 120 asteessa noin 2 tuntia, kunnes liha on kypsää ja pehmeää.

Asettele kyljykset ja vuoassa olevat kasvikset sekä höyrytetty parsakaali lautasille, koristele seesaminsiemenillä ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.