

Kaalikääryleet ilman käärettä
Tekeekö mieli kaalikääryleitä, mutta aikaa on vain vähän? Kaalikääryleet ilman käärettä ovat ratkaisu. Nopeatekoinen ateria syntyy kaalista, kanan jauhelihasta, riisistä ja sienistä.
Ainekset
Kaalikääryleet:
Lisäksi:
Tomaattikastike:
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1

1 pieni sipuli – 100 g herkkusieniä – 2 rkl rypsiöljyä – 170 g valkokaalia – 150 g keitettyä basmatiriisiä – 200 g kanan jauhelihaa – 1 keskikokoinen kananmuna – 4 rkl Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho – 2 valkosipulinkynttä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 tl kuivattua meiramia – 0,33 tl mustapippuria – 0,33 tl suolaa
Silppua valkosipuli. Kuutioi sipuli, raasta herkkusienet ja paista niitä öljyssä pannulla. Siirrä kulhoon ja jätä jäähtymään. Silppua kaali ja lisää se kulhoon. Lisää sitten riisi, jauheliha, kananmuna, Kikkomanin panko-korppujauhot, valkosipuli, Kikkomanin soijakastike ja mausteet. Sekoita hyvin yhteen.
Vaihe 2

4 rkl Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho – 3 rkl rypsiöljyä
Muotoile massasta kuusi käärylettä ja pyörittele ne Kikkomanin panko-korppujauhoissa. Kuumenna öljy pannulla ja paista kääryleet kummaltakin puolelta kullanruskeiksi. Laita paistetut kääryleet uunivuokaan.
Vaihe 3

125 ml paseerattua tomaattia – 100 ml vettä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 rkl kuohukermaa – 2 tl sokeria – 1 tl Provencal-yrttiseosta – 1 tl kuivattu basilikaa – 2 hyppysellistä mustapippuria
Sekoita paseerattu tomaatti, vesi, Kikkomanin soijakastike, kerma, sokeri, yrtit ja mausteet. Kaada kastike uunivuokaan kaalikääryleiden päälle ja peitä vuoka kannella tai foliolla. Paista 180-asteisessa uunissa (tasalämpö) 30 minuuttia. Ota sitten kansi tai folio pois ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia.
Vaihe 4

1 kourallinen tuoretta basilikaa – 2 rkl silputtua persiljaa – 2 viipaletta vaaleaa leipää
Laita kääryleet lautasille ja kaada kastike päälle. Koristele basilikalla ja persiljalla ja tarjoile leipäviipaleiden kera.
Vinkki:
Voit käyttää kääryleisiin myös porsaan tai naudan jauhelihaa.
Resepti-ID: 1381
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä