Perunafondant ja kanaa
Perunafondant ja kanaa

Perunafondant ja kanaa

4,1 8 arviot
kokonaisaika40 min
20 minesivalmistelut
20 minvalmistus

Perunafondant on ihastuttava tapa nauttia perunoista: soija-yrttivoissa kullanruskeiksi paistetut kiekot ovat pehmeitä sisältä ja rapeita ulkoa. Meheväksi paahdetun kanafileen kanssa ne maistuvat taivaallisilta.

Ainekset

2 annosta
350 g
perunoita
200 g
kanan rintafileetä
1 tl
pippuria
 ½ tl
suolaa
2 rkl
rypsiöljyä
4 
valkosipulinkynttä murskattuna
50 g
voita
2 
timjamin oksaa
1 
salvian oksa
100 ml
kanalientä
3 
salvian lehteä
2 viipaletta
siivua savupekonia
1 rkl
Timjamin lehtiä koristeluun
Ravintosisältö (per annos):2749 kJ / 567 kcal
37,5 gRasva
29 gProteiini
29 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

350 g perunoita – 200 g kanan rintafileetä – 1 tl pippuria –  ½ tl suolaa

Kuori perunat ja leikkaa niistä pyöreän leikkurin avulla 3 cm paksuja lieriöitä. Mausta kanan rintafileet pippurilla ja suolalla.

Vaihe 2

2 rkl rypsiöljyä – 4  valkosipulinkynttä murskattuna – 50 g voita – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2  timjamin oksaa – 1  salvian oksa

Kuumenna öljy pannulla. Ruskista perunat ja kana kummaltakin puolelta kullanruskeiksi. Lisää murskattu valkosipuli, voi, Kikkomanin soijakastike ja yrtit (timjami ja salvia). Keitä 2 minuuttia valellen kanaa ja perunoita liemellä ja kaapien pannun pohjalta maukkaita ruskistuksen rippeitä irti.

Vaihe 3

100 ml kanalientä – 3  salvian lehteä – 2 viipaletta savupekonia – 1 rkl Timjamin lehtiä koristeluun

Kaada kanaliemi pannulle ja sekoita. Asettele kolme salvian lehteä sekä pekoni kanafileen päälle. Laita pannu 200-asteiseen uuniin ja kypsennä 20 minuuttia.
Koristele annos timjaminlehdillä ja valuta päälle jäljellä oleva kastike pannulta.

Vinkki:

Perunat voi leikata myös isoiksi kuutioiksi tai haluamasi muotoisiksi.

Myös muut yrtit, kuten rosmariini, basilika tai oregano, sopivat annokseen.

Resepti-ID: 1462

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

350 g perunoita – 200 g kanan rintafileetä – 1 tl pippuria – ½ tl suolaa

Kuori perunat ja leikkaa niistä pyöreän leikkurin avulla 3 cm paksuja lieriöitä. Mausta kanan rintafileet pippurilla ja suolalla.

2 rkl rypsiöljyä – 4 valkosipulinkynttä murskattuna – 50 g voita – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 timjamin oksaa – 1 salvian oksa

Kuumenna öljy pannulla. Ruskista perunat ja kana kummaltakin puolelta kullanruskeiksi. Lisää murskattu valkosipuli, voi, Kikkomanin soijakastike ja yrtit (timjami ja salvia). Keitä 2 minuuttia valellen kanaa ja perunoita liemellä ja kaapien pannun pohjalta maukkaita ruskistuksen rippeitä irti.

100 ml kanalientä – 3 salvian lehteä – 2 viipaletta savupekonia – 1 rkl Timjamin lehtiä koristeluun

Kaada kanaliemi pannulle ja sekoita. Asettele kolme salvian lehteä sekä pekoni kanafileen päälle. Laita pannu 200-asteiseen uuniin ja kypsennä 20 minuuttia.
Koristele annos timjaminlehdillä ja valuta päälle jäljellä oleva kastike pannulta.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.