Juusto-jalapenomakkarat ja teriyakisinappi
Juusto-jalapenomakkarat ja teriyakisinappi

Juusto-jalapenomakkarat ja teriyakisinappi

4,3 8 arviot
kokonaisaika 40 min
20 min esivalmistelut
20 min valmistus

Juustolla ja jalapenoilla täytetyt makkarat kääritään rapeaan pekoniin ja niihin sivellään Kikkomanin teriyaki BBQ-kastiketta ennen grillaamista – täydellinen yhdistelmä mausteista ja makeaa.

Ainekset

2 annosta
2 
jalapenoa
50 g
cheddarjuustoa
4 
grillimakkaraa
100 g
savupekonia siivuina

Teriyakisinappi:

4 rkl
sinappia
1 tl
raastettua inkivääriä
 ½ tl
hunajaa
1 rkl
paahdettuja seesaminsiemeniä
Ravintosisältö (per annos):4.254 kJ / 1.017 kcal
76 gRasva
43 gProteiini
33 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

2  jalapenoa – 50 g cheddarjuustoa – 4  grillimakkaraa – 100 g savupekonia siivuina

Leikkaa jalapenot pitkiksi suikaleiksi. Leikkaa juusto tulitikuiksi. Tee makkaroihin viillot pitkittäissuunnassa. Laita viiltoihin jalapenoa sekä juustoa ja kääri makkarat tiukasti pekoniin.

Vaihe 2

4 rkl sinappia – 2 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike ½ tl hunajaa – 1 tl raastettua inkivääriä – 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä – 1 tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Sekoita sinappi, Kikkomanin teriyaki BBQ-kastike, hunaja, inkivääri, seesaminsiemenet ja seesamiöljy kulhossa.

Vaihe 3

4 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike

Sivele makkarat Kikkomanin teriyaki BBQ-kastikkeella ja kypsennä joka puolelta kuumassa grillissä, kunnes pekoni ja makkarat ruskistuvat. Tarjoile teriyakisinapin kanssa.

Resepti-ID: 1443

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 jalapenoa – 50 g cheddarjuustoa – 4 grillimakkaraa – 100 g savupekonia siivuina

Leikkaa jalapenot pitkiksi suikaleiksi. Leikkaa juusto tulitikuiksi. Tee makkaroihin viillot pitkittäissuunnassa. Laita viiltoihin jalapenoa sekä juustoa ja kääri makkarat tiukasti pekoniin.

4 rkl sinappia – 2 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike ½ tl hunajaa – 1 tl raastettua inkivääriä – 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä – 1 tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Sekoita sinappi, Kikkomanin teriyaki BBQ-kastike, hunaja, inkivääri, seesaminsiemenet ja seesamiöljy kulhossa.

4 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike

Sivele makkarat Kikkomanin teriyaki BBQ-kastikkeella ja kypsennä joka puolelta kuumassa grillissä, kunnes pekoni ja makkarat ruskistuvat. Tarjoile teriyakisinapin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.