

Juusto-jalapenomakkarat ja teriyakisinappi
Juustolla ja jalapenoilla täytetyt makkarat kääritään rapeaan pekoniin ja niihin sivellään Kikkomanin teriyaki BBQ-kastiketta ennen grillaamista – täydellinen yhdistelmä mausteista ja makeaa.
Valmistus
Vaihe 1

2 jalapenoa – 50 g cheddarjuustoa – 4 grillimakkaraa – 100 g savupekonia siivuina
Leikkaa jalapenot pitkiksi suikaleiksi. Leikkaa juusto tulitikuiksi. Tee makkaroihin viillot pitkittäissuunnassa. Laita viiltoihin jalapenoa sekä juustoa ja kääri makkarat tiukasti pekoniin.
Vaihe 2

4 rkl sinappia – 2 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike – ½ tl hunajaa – 1 tl raastettua inkivääriä – 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä – 1 tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy
Sekoita sinappi, Kikkomanin teriyaki BBQ-kastike, hunaja, inkivääri, seesaminsiemenet ja seesamiöljy kulhossa.
Vaihe 3

4 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Sivele makkarat Kikkomanin teriyaki BBQ-kastikkeella ja kypsennä joka puolelta kuumassa grillissä, kunnes pekoni ja makkarat ruskistuvat. Tarjoile teriyakisinapin kanssa.
Resepti-ID: 1443
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä