Sitruunaista ruusukaalia ja guancialea
Sitruunaista ruusukaalia ja guancialea

Sitruunaista ruusukaalia ja guancialea

kokonaisaika 19 min
5 min esivalmistelut
14 min valmistus

Italialainen sian poskesta valmistettu guanciale-pekoni saa seurakseen maanläheistä ruusukaalia, kirpeää pikkelöityä sitruunaa sekä rapsakkaa omenaa. Loistava lisuke, joka on täynnä makua!

Ainekset

2 annosta
300 g
ruusukaalia, kanta ja uloimmat lehdet poistettuna ja puolitettuina
2 
salottisipulia
70 g
italialaista guancialea kuutioituna (sian poskesta valmistettu pekonia)
2 
valkosipulinkynttä
1 
pikkelöity sitruuna ohuina siivuina
1 
pieni, hapan omena
5 g
tuoreita basilikan lehtiä
20 g
pecorinojuustoa
Ravintosisältö (per annos):1.340 kJ / 320 kcal
20 gRasva
10 gProteiini
25 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

70 g italialaista guancialea kuutioituna (sian poskesta valmistettu pekonia) – 300 g ruusukaalia, kanta ja uloimmat lehdet poistettuna ja puolitettuina – 2  salottisipulia

Kuumenna paistinpannu erittäin kuumaksi. Lisää kuutioitu guanciale ja paista 3–4 minuuttia, kunnes se on rapeaa. Lisää ruusukaalit ja kuutioitu salottisipuli ja paista 7–8 minuuttia, kunnes ne alkavat ruskistua ja pehmetä.

Vaihe 2

1  pikkelöity sitruuna ohuina siivuina – 1  pieni, hapan omena – 5 g tuoreita basilikan lehtiä – 20 g pecorinojuustoa – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike40 ml Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike2  valkosipulinkynttä

Lisää pannulle ruusukaalien joukkoon  Kikkomanin soijakastike, Kikkomanin teriyakikastike sekä silputtu valkosipuli. Keitä 1–2 minuuttia, kunnes seos saostuu kastikkeeksi. Kaada tarjoiluvadille ja koristele pikkelöidyn sitruunan siivuilla, omenakuutioilla, basilikan lehdillä ja raastetulla pecorinojuustolla.

Resepti-ID: 1454

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

70 g italialaista guancialea kuutioituna (sian poskesta valmistettu pekonia) – 300 g ruusukaalia, kanta ja uloimmat lehdet poistettuna ja puolitettuina – 2 salottisipulia

Kuumenna paistinpannu erittäin kuumaksi. Lisää kuutioitu guanciale ja paista 3–4 minuuttia, kunnes se on rapeaa. Lisää ruusukaalit ja kuutioitu salottisipuli ja paista 7–8 minuuttia, kunnes ne alkavat ruskistua ja pehmetä.

1 pikkelöity sitruuna ohuina siivuina – 1 pieni, hapan omena – 5 g tuoreita basilikan lehtiä – 20 g pecorinojuustoa – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike40 ml Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike2 valkosipulinkynttä

Lisää pannulle ruusukaalien joukkoon  Kikkomanin soijakastike, Kikkomanin teriyakikastike sekä silputtu valkosipuli. Keitä 1–2 minuuttia, kunnes seos saostuu kastikkeeksi. Kaada tarjoiluvadille ja koristele pikkelöidyn sitruunan siivuilla, omenakuutioilla, basilikan lehdillä ja raastetulla pecorinojuustolla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.