

Sitruunaista ruusukaalia ja guancialea
Italialainen sian poskesta valmistettu guanciale-pekoni saa seurakseen maanläheistä ruusukaalia, kirpeää pikkelöityä sitruunaa sekä rapsakkaa omenaa. Loistava lisuke, joka on täynnä makua!
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1

70 g italialaista guancialea kuutioituna (sian poskesta valmistettu pekonia) – 300 g ruusukaalia, kanta ja uloimmat lehdet poistettuna ja puolitettuina – 2 salottisipulia
Kuumenna paistinpannu erittäin kuumaksi. Lisää kuutioitu guanciale ja paista 3–4 minuuttia, kunnes se on rapeaa. Lisää ruusukaalit ja kuutioitu salottisipuli ja paista 7–8 minuuttia, kunnes ne alkavat ruskistua ja pehmetä.
Vaihe 2

1 pikkelöity sitruuna ohuina siivuina – 1 pieni, hapan omena – 5 g tuoreita basilikan lehtiä – 20 g pecorinojuustoa – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 40 ml Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike – 2 valkosipulinkynttä
Lisää pannulle ruusukaalien joukkoon Kikkomanin soijakastike, Kikkomanin teriyakikastike sekä silputtu valkosipuli. Keitä 1–2 minuuttia, kunnes seos saostuu kastikkeeksi. Kaada tarjoiluvadille ja koristele pikkelöidyn sitruunan siivuilla, omenakuutioilla, basilikan lehdillä ja raastetulla pecorinojuustolla.
Resepti-ID: 1454
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä





















