Grillattu pastrami ulkofileestä
New York on tunnettu muhkeista pastramileivistään, ja meheväksi marinoitu grillattu pastrami sopiikin loistavasti leikkeleeksi. Voit myös tarjota sen suoraan grillistä pääruokana. Kypsyysasteen päätät sinä – lopputulos on aina herkullinen.
Ainekset
Mausteseos:
Tarjoiluun:
Valmistus
Vaihe 1
180 g fariinisokeria – 250 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 100 ml Kikkoman Mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike – 250 ml vettä – 400 g naudan ulkofileetä (tai naudan rintaa)
Sekoita fariinisokeri, Kikkomanin soijakastike, Kikkoman Mirin-tyylinen makea kastike ja vesi. Laita liha marinadiin ja anna marinoitua jääkaapissa 1–2 päivää.
Vaihe 2
1 rkl valkosipulirouhetta – 1 ½ tl jauhettua pippuria – 1 tl jauhettua korianteria – 1 tl jauhettua inkivääriä
Marinoinnin jälkeen nosta liha pois marinadista ja mausta se mausteseoksella kaikilta sivuilta.
Vaihe 3
Kypsennä lihaa grillissä välillä käännellen 30–40 minuuttia, halutun kypsyysasteen mukaan. Anna lihan vetäytyä vähintään 10 minuuttia kypsennyksen jälkeen ja leikkaa se sitten ohuiksi siivuiksi.
Vaihe 4
1 maustekurkku – 8 pientä siivua vaaleaa leipää – 2 rkl sinappia – 100 g hapankaalia – 1 tl hunajaa
Paista hapankaalia pannulla sinapin ja hunajan kera. Voitele leipäviipaleet sinapilla ja asettele niille paistettua hapankaalia, lihasiivuja ja maustekurkun viipaleita.
Resepti-ID: 1237
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä