Grillattu pastrami ulkofileestä
Grillattu pastrami ulkofileestä

Grillattu pastrami ulkofileestä

4,5 2 arviot
kokonaisaika780 min
15 minesivalmistelut
45 minvalmistus
720 minmarinointi

New York on tunnettu muhkeista pastramileivistään, ja meheväksi marinoitu grillattu pastrami sopiikin loistavasti leikkeleeksi. Voit myös tarjota sen suoraan grillistä pääruokana. Kypsyysasteen päätät sinä – lopputulos on aina herkullinen.

Ainekset

2 annosta
180 g
fariinisokeria
250 ml
vettä
400 g
naudan ulkofileetä (tai naudan rintaa)

Mausteseos:

1 rkl
valkosipulirouhetta
1 ½ tl
jauhettua pippuria
1 tl
jauhettua korianteria
1 tl
jauhettua inkivääriä

Tarjoiluun:

1 
maustekurkku
8 
pientä siivua vaaleaa leipää
2 rkl
sinappia
100 g
hapankaalia
1 tl
hunajaa
Ravintosisältö (per annos):3529 kJ / 843 kcal
35 gRasva
64 gProteiini
67 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

180 g fariinisokeria – 250 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike100 ml Kikkoman Mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike250 ml vettä – 400 g naudan ulkofileetä (tai naudan rintaa)

Sekoita fariinisokeri, Kikkomanin soijakastike, Kikkoman Mirin-tyylinen makea kastike ja vesi. Laita liha marinadiin ja anna marinoitua jääkaapissa 1–2 päivää.

Vaihe 2

1 rkl valkosipulirouhetta – 1 ½ tl jauhettua pippuria – 1 tl jauhettua korianteria – 1 tl jauhettua inkivääriä

Marinoinnin jälkeen nosta liha pois marinadista ja mausta se mausteseoksella kaikilta sivuilta.

Vaihe 3

Kypsennä lihaa grillissä välillä käännellen 30–40 minuuttia, halutun kypsyysasteen mukaan. Anna lihan vetäytyä vähintään 10 minuuttia kypsennyksen jälkeen ja leikkaa se sitten ohuiksi siivuiksi.

Vaihe 4

1  maustekurkku – 8  pientä siivua vaaleaa leipää – 2 rkl sinappia – 100 g hapankaalia – 1 tl hunajaa

Paista hapankaalia pannulla sinapin ja hunajan kera. Voitele leipäviipaleet sinapilla ja asettele niille paistettua hapankaalia, lihasiivuja ja maustekurkun viipaleita.

Resepti-ID: 1237

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

180 g fariinisokeria – 250 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike100 ml Kikkoman Mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike250 ml vettä – 400 g naudan ulkofileetä (tai naudan rintaa)

Sekoita fariinisokeri, Kikkomanin soijakastike, Kikkoman Mirin-tyylinen makea kastike ja vesi. Laita liha marinadiin ja anna marinoitua jääkaapissa 1–2 päivää.

1 rkl valkosipulirouhetta – 1 ½ tl jauhettua pippuria – 1 tl jauhettua korianteria – 1 tl jauhettua inkivääriä

Marinoinnin jälkeen nosta liha pois marinadista ja mausta se mausteseoksella kaikilta sivuilta.

Kypsennä lihaa grillissä välillä käännellen 30–40 minuuttia, halutun kypsyysasteen mukaan. Anna lihan vetäytyä vähintään 10 minuuttia kypsennyksen jälkeen ja leikkaa se sitten ohuiksi siivuiksi.

1 maustekurkku – 8 pientä siivua vaaleaa leipää – 2 rkl sinappia – 100 g hapankaalia – 1 tl hunajaa

Paista hapankaalia pannulla sinapin ja hunajan kera. Voitele leipäviipaleet sinapilla ja asettele niille paistettua hapankaalia, lihasiivuja ja maustekurkun viipaleita.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.