Wasabilla maustettu peruna-avokadosalaatti
Valmistus
Vaihe 1
Kuori ja siivuta tai kuutioi perunat, nosta perunasiivut tai -kuutiot kattilaan ja kaada päälle vettä niin paljon, että ne peittyvät kokonaan. Nosta kansi päälle ja kiehauta. Vähennä lämpöä ja keitä perunoita, kunnes ne ovat kypsiä. Kaada perunat siivilään, huuhdo kylmällä vedellä ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Keitä kananmunat koviksi, kuori ja pilko pieneksi. Kiehauta sellerin varsia hetki ja pilko pieneksi.
Vaihe 2
Sekoita majoneesi, Kikkomanin luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike, wasabitahna, sitruunamehu, sinappi, suola ja sokeri keskenään isossa kulhossa. Lisää majoneesiseoksen joukkoon perunat, avokadokuutiot, kananmunat, selleri ja kevätsipuli ja kääntele ainekset sekaisin.
Vaihe 3
Tarjoa leivän kanssa.
Vinkki:
Wasabitahnan voit korvata raastetulla piparjuurella. Voit myös käyttää edellispäivältä ylijääneitä perunoita.
Resepti-ID: 233
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä