Yuzu ponzu -possupata
Tee vaikutus vieraisiisi tällä mahtavan makuisella pataruoalla. Possu ja junajuuri muhivat pitkään pirteän makuisessa yuzu ponzu -liemessä, mikä tekee lihasta todella mureaa.
Valmistus
Vaihe 1
500 g porsaan lapaa – Vettä (niin paljon, että lapa peittyy kattilassa)
Leikkaa porsaan lapa suupalan kokoisiksi kuutioiksi (3 - 4 cm), laita palat pannulle ja lisää vettä niin että palat jäävät pinnan alle. Laita porsaanlapa kattilaan ja peitä vedellä. Kiehauta nopeasti kovalla lämmöllä ja ota lapa heti pois vedestä.
Vaihe 2
2 sellerinvartta – 1 silputtu sipuli – 1 valkosipulinkynsi – 1 tl oliiviöljyä
Lämmitä oliiviöljy pannulla. Lisää silputtu valkosipuli, ja kun se alkaa tuoksua, lisää muut kasvikset. Paista keskilämmöllä.
Vaihe 3
400 ml vettä – 50 ml Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua – 4 pientä, keitettyä punajuurta – 2 laakerinlehteä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 hyppysellinen mustapippuria
Laita possunliha, punajuuret, laakerinlehdet, Kikkomanin ponzu-kastike ja vesi pataan, peitä kannella ja anna kiehua hiljalleen tunnin ajan. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella ja pippurilla. Koristele lehtipersiljalla.
Tip:
Tarjoile leivän tai riisin kera.
Resepti-ID: 1298
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä