Yuzu ponzu -possupata
Yuzu ponzu -possupata

Yuzu ponzu -possupata

4 1 arviot
kokonaisaika70 min
5 minesivalmistelut
65 minvalmistus

Tee vaikutus vieraisiisi tällä mahtavan makuisella pataruoalla. Possu ja junajuuri muhivat pitkään pirteän makuisessa yuzu ponzu -liemessä, mikä tekee lihasta todella mureaa.

Ainekset

2 annosta
500 g
porsaan lapaa
Vettä (katso määrät alta)
4 
pientä, keitettyä punajuurta
2 
sellerinvartta
1 
silputtu sipuli
1 
valkosipulinkynsi
2 
laakerinlehteä
1 rkl
oliiviöljyä
1 hyppysellinen
mustapippuria
Lehtipersiljaa

Valmistus

Vaihe 1

500 g porsaan lapaa – Vettä (niin paljon, että lapa peittyy kattilassa)

Leikkaa porsaan lapa suupalan kokoisiksi kuutioiksi (3 - 4 cm), laita palat pannulle ja lisää vettä niin että palat jäävät pinnan alle. Laita porsaanlapa kattilaan ja peitä vedellä. Kiehauta nopeasti kovalla lämmöllä ja ota lapa heti pois vedestä.

Vaihe 2

2  sellerinvartta – 1  silputtu sipuli – 1  valkosipulinkynsi – 1 tl oliiviöljyä

Lämmitä oliiviöljy pannulla. Lisää silputtu valkosipuli, ja kun se alkaa tuoksua, lisää muut kasvikset. Paista keskilämmöllä.

Vaihe 3

400 ml vettä – 50 ml Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua4  pientä, keitettyä punajuurta – 2  laakerinlehteä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 hyppysellinen mustapippuria

Laita possunliha, punajuuret, laakerinlehdet, Kikkomanin ponzu-kastike ja vesi pataan, peitä kannella ja anna kiehua hiljalleen tunnin ajan. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella ja pippurilla. Koristele lehtipersiljalla.

Tip:

Tarjoile leivän tai riisin kera.

Resepti-ID: 1298

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

500 g porsaan lapaa – Vettä (niin paljon, että lapa peittyy kattilassa)

Leikkaa porsaan lapa suupalan kokoisiksi kuutioiksi (3 - 4 cm), laita palat pannulle ja lisää vettä niin että palat jäävät pinnan alle. Laita porsaanlapa kattilaan ja peitä vedellä. Kiehauta nopeasti kovalla lämmöllä ja ota lapa heti pois vedestä.

2 sellerinvartta – 1 silputtu sipuli – 1 valkosipulinkynsi – 1 tl oliiviöljyä

Lämmitä oliiviöljy pannulla. Lisää silputtu valkosipuli, ja kun se alkaa tuoksua, lisää muut kasvikset. Paista keskilämmöllä.

400 ml vettä – 50 ml Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua4 pientä, keitettyä punajuurta – 2 laakerinlehteä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 hyppysellinen mustapippuria

Laita possunliha, punajuuret, laakerinlehdet, Kikkomanin ponzu-kastike ja vesi pataan, peitä kannella ja anna kiehua hiljalleen tunnin ajan. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella ja pippurilla. Koristele lehtipersiljalla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.