Possunkylki-nuudeliwokki
Nopea ja hedelmäinen possunkylkiwokki ramen-nuudeleilla
Ainekset
Päälle:
Valmistus
Vaihe 1
Kiehauta vesi wokkipannussa. Lisää possunkylki, kypsennä noin 10 minuuttia, poista pannulta ja valuta talouspaperin päällä.
Vaihe 2
Kuumenna 1 rkl öljyä wokkipannussa, paista possunkylki rapeaksi, poista pannulta ja valuta.
Vaihe 3
Lisää wokkipannuun 1 rkl öljyä sekä sipuli ja sokeriherneet ja kuullota. Lisää myös kevätsipuli ja kuullota. Poista kasvikset pannulta ja aseta sivuun.
Vaihe 4
Lisää loput öljystä pannuun ja kuullota valkosipulia, inkivääriä ja chiliä. Lisää possunkylki ja kasvikset.
Vaihe 5
Lisää appelsiinimehu, Kikkomanin teriyaki-kastike, Kikkomanin soijakastike ja Kikkomanin seesamiöljy.
Vaihe 6
Lisää nuudelit ja paista hetki.
Vaihe 7
Koristele appelsiinin kuoriraasteella, kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä ja tarjoile kimchin kera.
Vinkki
Vaihtoehto Kikkomanin paahdetuilla seesaminsiemenillä maustetulle Teriyaki-kastikkeelle: Mustapapukastike, jota voi ostaa aasialaisista ruokakaupoista tai netistä.
Vaihtoehdot Kikkomanin luonnollisesti valmistetulle soijakastikkeelle: Kikkomanin luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike, gluteeniton Tamari-soijakastike ja luomusoijakastike.
Käytä paistamiseen vain kasviöljyä tai soijaöljyä. Seesamiöljy ei sovi paistamiseen.
Vaihtoehto rāmen-nuudeleille: mitkä tahansa kotoa löytyvät (esivalmistetut) nuudelit, esimerkiksi udon-, soba- tai spagettinuudelit.
Korkea lämpötila on olennaista wokin valmistuksessa. Ole kuitenkin varovainen, kun öljy on kuumaa – kosteiden ainesosien lisääminen voi saada sen leimahtamaan tai räiskymään.
Teflon-, hiiliteräs- ja valurautaisissa wokkipannuissa on pieniä eroja lämmönjohtavuudessa, puhdistuksessa ja soveltuvuudessa sähkö-, kaasu- ja induktioliesille. Wokkipannun sijasta voit käyttää paistinpannua, kunhan kypsennät ruoan korkeassa lämpötilassa ja seuraat valmistusohjetta oikeassa järjestyksessä.
Älä koskaan laita wokkipannuun liikaa aineksia kerralla. Jos haluat laittaa paljon ruokaa kerralla, valmista se erissä parhaan tuloksen saamiseksi.
Siirtele ja kääntele wokkipannussa paistuvia aineksia varovasti, jotta ne eivät hajoa.
Mausta lopuksi soijakastikkeella ja seesamiöljyllä aromin ja maun viimeistelemiseksi.
Resepti-ID: 927
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä