Lohi-frittata
Frittataa eli italialaista munakasta voi tuunata monella eri tapaa. Tässä versiossa yhdistyvät lohi, perunat ja parsa, ja tuloksena on supermaittava lounas.
Valmistus
Vaihe 1
4 kananmunaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 tl pippuria – 60 g keitettyjä perunoita – ¼ nippu vihreää parsaa – 150 g paistettua lohta
Vatkaa munat, Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike sekä pippuri haarukalla sekaisin. Lisää joukkoon viipaloidut perunat, paloiteltu parsa sekä kuutioitu lohi ja sekoita.
Vaihe 2
1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl persiljaa – 20 g rucolaa
Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää munaseos ja paista kannella peitettynä kunnes kananmunat hyytyvät. Koristele persiljalla ja asettele frittata rucolapedille.
Resepti-ID: 1317
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä