Soijakastikkeen säilytys

Meiltä kysytään usein Kikkoman-soijakastikkeen säilyvyydestä ja siitä, miten sen maku säilyy hyvänä mahdollisimman kauan pullon avaamisen jälkeen. Näillä helpoilla ohjeilla voit nauttia soijakastikkeestasi pitkään.

Pullon etiketissä tai korkissa olevasta parasta ennen -päiväyksestä näet, kuinka kauan soijakastiketta voi huoletta käyttää ruoanlaitossa, dippinä, marinoinnissa tai maustamisessa.

Kun pullo on avattu, sitä on parasta säilyttää jääkaapissa. Tämän ansiosta Kikkoman-soijakastike säilyy hyvälaatuisena mahdollisimman pitkään. Soijakastike nimittäin tummenee hapettumisen seurauksena (eli olleessaan yhteydessä happeen), mutta tätä reaktiota voidaan vähentää säilyttämällä soijakastiketta alhaisessa lämpötilassa. Näin soijakastike säilyttää täyteläisen makunsa.

Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike säilyy useita kuukausia. Maun säilyvyyden takaamiseksi suosittelemme säilyttämään avattua pulloa jääkaapissa. Parhaiten maku säilyy, kun laitat sisemmän muovitulpan takaisin pullon suuaukkoon aina käytön jälkeen.

Löydä lisää reseptejä

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.