Lohitartar blineille
kokonaisaika
45 min
30 min
marinointi
15 min
esivalmistelut
Ravintosisältö (per annos):
536 kJ
/
128 kcal
4,5 g
Rasva
6 g
Proteiini
15,9 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi, mausta soijakastikkeella ja aseta jääkaappiin n. 30 minuutiksi. Kuori ja paloittele päärynä ja salottisipulit pieneksi silpuksi. Hienonna korianteri. Paloittele soijakastikkeella maustetut lohisiivut pieniksi paloiksi ja sekoita päärynän, sipuleiden ja korianterin joukkoon. Levitä blinien päälle ensin tuorejuustoa ja sen päälle lohitartaria. Koristele blinit lohen mädillä ja kirvelillä. Pirskottele päälle muutama tippa soijakastiketta juuri ennen ruokailua.
Resepti-ID: 424
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä