Lohitartar blineille

kokonaisaika 45 min
30 min marinointi
15 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
150 g
tuoretta lohifileetä
 ½ 
päärynä
2 
salottisipulia
2 
tuoreen korianterin tai persiljan vartta
50 g
tuorejuustoa
20 
bliniä
30 g
lohen mätiä
2 
tuoreen kirvelin vartta
Ravintosisältö (per annos): 536 kJ  /  128 kcal
4,5 g Rasva
6 g Proteiini
15,9 g Hiilihydraatit

Valmistus

Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi, mausta soijakastikkeella ja aseta jääkaappiin n. 30 minuutiksi. Kuori ja paloittele päärynä ja salottisipulit pieneksi silpuksi. Hienonna korianteri. Paloittele soijakastikkeella maustetut lohisiivut pieniksi paloiksi ja sekoita päärynän, sipuleiden ja korianterin joukkoon. Levitä blinien päälle ensin tuorejuustoa ja sen päälle lohitartaria. Koristele blinit lohen mädillä ja kirvelillä. Pirskottele päälle muutama tippa soijakastiketta juuri ennen ruokailua.

Resepti-ID: 424

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi, mausta soijakastikkeella ja aseta jääkaappiin n. 30 minuutiksi. Kuori ja paloittele päärynä ja salottisipulit pieneksi silpuksi. Hienonna korianteri. Paloittele soijakastikkeella maustetut lohisiivut pieniksi paloiksi ja sekoita päärynän, sipuleiden ja korianterin joukkoon. Levitä blinien päälle ensin tuorejuustoa ja sen päälle lohitartaria. Koristele blinit lohen mädillä ja kirvelillä. Pirskottele päälle muutama tippa soijakastiketta juuri ennen ruokailua.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01

Löydä lisää reseptejä

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.