Tofu-kesärullat
Tofu-kesärullat

Tofu-kesärullat

kokonaisaika20 min
20 minesivalmistelut

Raikasta ja rapsakkaa! Kesärullat on täytetty riisinuudeleilla, tofulla, rapeilla kasviksilla ja maapähkinöillä. Maapähkinää on myös herkullisessa kastikkeessa.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
6 
riisipaperiarkkia
100 g
tofua
 ½ 
punainen paprika
 ½ 
kurkku
40 g
punakaalia
 ½ 
kesäkurpitsa
120 g
keitettyjä riisinuudeleita
20 g
keitettyjä herneitä
2 rkl
pilkottuja maapähkinöitä
2 rkl
tuoretta korianteria
1 rkl
vaahterasiirappia
1 rkl
limettimehua
1 rkl
maapähkinävoita
Ravintosisältö (per annos):1949 kJ / 466 kcal
20 gRasva
19,3 gProteiini
50 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

6  riisipaperiarkkia – 100 g tofua –  ½  punainen paprika –  ½  kurkku – 40 g punakaalia –  ½  kesäkurpitsa

Leikkaa kasvikset ja tofu tikuiksi. Liota riisipaperiarkkeja vedessä, kunnes ne pehmenevät.

Vaihe 2

120 g keitettyjä riisinuudeleita – 20 g keitettyjä herneitä – 2 rkl pilkottuja maapähkinöitä

Asettele yksi annos nuudeleita, tofua, kasviksia, herneitä ja maapähkinöitä riisipaperiarkille. Rullaa arkki varovasti kiinni.

Vaihe 3

2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 rkl vaahterasiirappia – 1 rkl limettimehua – 1 rkl maapähkinävoita – 2 rkl tuoretta korianteria

Sekoita kastikeainekset ja tarjoile kastike kesärullien ja korianterin kanssa.

Resepti-ID: 1318

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

6 riisipaperiarkkia – 100 g tofua – ½ punainen paprika – ½ kurkku – 40 g punakaalia – ½ kesäkurpitsa

Leikkaa kasvikset ja tofu tikuiksi. Liota riisipaperiarkkeja vedessä, kunnes ne pehmenevät.

120 g keitettyjä riisinuudeleita – 20 g keitettyjä herneitä – 2 rkl pilkottuja maapähkinöitä

Asettele yksi annos nuudeleita, tofua, kasviksia, herneitä ja maapähkinöitä riisipaperiarkille. Rullaa arkki varovasti kiinni.

2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 rkl vaahterasiirappia – 1 rkl limettimehua – 1 rkl maapähkinävoita – 2 rkl tuoretta korianteria

Sekoita kastikeainekset ja tarjoile kastike kesärullien ja korianterin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.