

Kimchiletut
Valmistus
Vaihe 1
Aloita lettutaikinan valmistus pesemällä kiinankaali. Kuivaa kaali taputtelemalla ja pilko isohkoiksi paloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Leikkaa katkaravut joko kahteen tai kolmeen osaan koon mukaan.
Vaihe 2
Mittaa vehnäjauhot ja perunajauhot kulhoon. Lisää vähitellen noin 90 ml vettä. Sekoita, kunnes taikina on sileää.
Vaihe 3
Lisää Kikkoman Chilikastike Kimchille -kastike ja sekoita. Lisää lettutaikinaan loput ainekset (paitsi seesamiöljy) ja sekoita.
Vaihe 4
Kuumenna seesamiöljy paistinpannulla ja paista letut. Paista ensin toinen puoli rapeaksi, käännä ja paista sitten toinen puoli.
Vaihe 5
Pirskota lopuksi lettujen päälle hieman seesamiöljyä ja paista, kunnes letut ovat rapeita. Koristele halutessasi kevätsipulin renkailla.
Vaihe 6
Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa lettujen kanssa.
Resepti-ID: 1024
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä