Kiinankaalikääryleet tomaatti-piparkakkukastikkeessa

kokonaisaika 55 min

Ainekset

2 annosta
4 
isoa kiinankaalin lehteä
1 
salottisipuli
1 
pieni nippu persiljaa
250 g
naudan jauhelihaa
1 tl
sinappia
 ½ tl
pippurirouhetta
4 
isoa tomaattia
1 
pieni sipuli
1 
timjamin varsi
200 ml
kasvislientä
1 rkl
tomaattipyreetä
sokeria
piparkakkumaustetta
Ravintosisältö (per annos): 1444 kJ  /  345 kcal
18,5 g Rasva
33,1 g Proteiini
10,9 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Keitä kaalinlehtiä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia, huuhdo kylmällä vedellä ja leikkaa kovat kantaosat pois. Kuori salottisipulit ja pilko hienoksi. Huuhdo persilja ja hienonna silpuksi.

Vaihe 2

Sekoita jauheliha, sipulit, persilja, sinappi ja pippuri keskenään ja mausta pienellä lorauksella luonnollisesti valmistettua soijakastiketta. Jaa jauhelihamassa kaalinlehdille, rullaa tiukoiksi kääryleiksi ja sido kääryleet paistinarulla.

Vaihe 3

Pese tomaatit, poista kannat ja leikkaa suurehkoiksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja pilko pieneksi. Nypi timjamin lehdet varresta. Laita tomaatit, sipulit ja timjami uunivuokaan ja kaada kasvisliemi päälle. Nosta kääryleet vuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia. Kääntele kääryleitä paistamisen aikana.

Vaihe 4

Nosta kääryleet tarjoilulautaselle. Halutessasi voit keittää jäljelle jäänyttä paistinlientä hieman kasaan. Lisää paistinliemeen tomaattipyree, mausta sokerilla, piparkakkumausteella ja luonnollisesti valmistetulla soijakastikkeella ja kaada tomaattikastiketta kääryleiden päälle. Kääryleiden kanssa sopii hyvin perunamuusi.

Resepti-ID: 259

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Keitä kaalinlehtiä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia, huuhdo kylmällä vedellä ja leikkaa kovat kantaosat pois. Kuori salottisipulit ja pilko hienoksi. Huuhdo persilja ja hienonna silpuksi.

Sekoita jauheliha, sipulit, persilja, sinappi ja pippuri keskenään ja mausta pienellä lorauksella luonnollisesti valmistettua soijakastiketta. Jaa jauhelihamassa kaalinlehdille, rullaa tiukoiksi kääryleiksi ja sido kääryleet paistinarulla.

Pese tomaatit, poista kannat ja leikkaa suurehkoiksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja pilko pieneksi. Nypi timjamin lehdet varresta. Laita tomaatit, sipulit ja timjami uunivuokaan ja kaada kasvisliemi päälle. Nosta kääryleet vuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia. Kääntele kääryleitä paistamisen aikana.

Nosta kääryleet tarjoilulautaselle. Halutessasi voit keittää jäljelle jäänyttä paistinlientä hieman kasaan. Lisää paistinliemeen tomaattipyree, mausta sokerilla, piparkakkumausteella ja luonnollisesti valmistetulla soijakastikkeella ja kaada tomaattikastiketta kääryleiden päälle. Kääryleiden kanssa sopii hyvin perunamuusi.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.