Kiinankaalikääryleet tomaatti-piparkakkukastikkeessa
Valmistus
Vaihe 1
Keitä kaalinlehtiä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia, huuhdo kylmällä vedellä ja leikkaa kovat kantaosat pois. Kuori salottisipulit ja pilko hienoksi. Huuhdo persilja ja hienonna silpuksi.
Vaihe 2
Sekoita jauheliha, sipulit, persilja, sinappi ja pippuri keskenään ja mausta pienellä lorauksella luonnollisesti valmistettua soijakastiketta. Jaa jauhelihamassa kaalinlehdille, rullaa tiukoiksi kääryleiksi ja sido kääryleet paistinarulla.
Vaihe 3
Pese tomaatit, poista kannat ja leikkaa suurehkoiksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja pilko pieneksi. Nypi timjamin lehdet varresta. Laita tomaatit, sipulit ja timjami uunivuokaan ja kaada kasvisliemi päälle. Nosta kääryleet vuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia. Kääntele kääryleitä paistamisen aikana.
Vaihe 4
Nosta kääryleet tarjoilulautaselle. Halutessasi voit keittää jäljelle jäänyttä paistinlientä hieman kasaan. Lisää paistinliemeen tomaattipyree, mausta sokerilla, piparkakkumausteella ja luonnollisesti valmistetulla soijakastikkeella ja kaada tomaattikastiketta kääryleiden päälle. Kääryleiden kanssa sopii hyvin perunamuusi.
Resepti-ID: 259
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä