Umaminen linssilasagne
Tässä koukuttavan hyvässä lasagnessa linssit ja kasvikset muhivat soijakastikkeella maustetussa umamisessa kastikkeessa. Rapeaksi paistunut kullanruskea pintaa syntyy parmesaanista ja mozzarellasta.
Valmistus
Vaihe 1
80 g sipulia – 1 valkosipulinkynsi – 40 g porkkanaa – 200 ml tomaattisosetta – 150 ml vettä – 60 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 40 g pakasteherneitä – 150 g punaisia linssejä – 20 ml rypsiöljyä
Silppua sipuli sekä valkosipuli ja kuutioi porkkana. Paista kasviksia öljyssä 5 minuuttia. Lisää sitten tomaattisose, vesi, Kikkomanin soijakastike, herneet ja linssit. Keitä 10 minuuttia, kunnes linssit pehmenevät.
Vaihe 2
200 g lasagnelevyjä – 40 g parmesaanijuustoa – 80 g kiinteää mozzarellajuustoa – 1 rkl mustia seesaminsiemeniä
Levitä ohut kerros linssikastiketta uunivuoan pohjalle. Peitä kerroksella lasagnelevyjä. Toista näitä kahta vaihetta ja ripottele lopuksi pinnalle raastettu parmesaani- ja mozzarellajuusto. Paista 180 asteessa 30 minuuttia.
Koristele annos ennen tarjoilua mustilla seesaminsiemenillä.
Vinkki:
Linssien sijaan voit käyttää myös hirssiä tai bulguria.
Resepti-ID: 1370
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä