Umaminen linssilasagne
Umaminen linssilasagne

Umaminen linssilasagne

kokonaisaika65 min
10 minesivalmistelut
55 minvalmistus

Tässä koukuttavan hyvässä lasagnessa linssit ja kasvikset muhivat soijakastikkeella maustetussa umamisessa kastikkeessa. Rapeaksi paistunut kullanruskea pintaa syntyy parmesaanista ja mozzarellasta.

Ainekset

2 annosta
80 g
sipulia
1 
valkosipulinkynsi
40 g
porkkanaa
200 ml
tomaattisosetta
150 ml
vettä
40 g
pakasteherneitä
150 g
punaisia linssejä
20 ml
rypsiöljyä
200 g
lasagnelevyjä
40 g
parmesaanijuustoa
80 g
kiinteää mozzarellajuustoa

Koristeluun:

1 rkl
mustia seesaminsiemeniä
Ravintosisältö (per annos):4383 kJ / 1047 kcal
36,4 gRasva
127,3 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

80 g sipulia – 1  valkosipulinkynsi – 40 g porkkanaa – 200 ml tomaattisosetta – 150 ml vettä – 60 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike40 g pakasteherneitä – 150 g punaisia linssejä – 20 ml rypsiöljyä

Silppua sipuli sekä valkosipuli ja kuutioi porkkana. Paista kasviksia öljyssä 5 minuuttia. Lisää sitten tomaattisose, vesi, Kikkomanin soijakastike, herneet ja linssit. Keitä 10 minuuttia, kunnes linssit pehmenevät.

Vaihe 2

200 g lasagnelevyjä – 40 g parmesaanijuustoa – 80 g kiinteää mozzarellajuustoa – 1 rkl mustia seesaminsiemeniä

Levitä ohut kerros linssikastiketta uunivuoan pohjalle. Peitä kerroksella lasagnelevyjä. Toista näitä kahta vaihetta ja ripottele lopuksi pinnalle raastettu parmesaani- ja mozzarellajuusto. Paista 180 asteessa 30 minuuttia.
Koristele annos ennen tarjoilua mustilla seesaminsiemenillä.

Vinkki:

Linssien sijaan voit käyttää myös hirssiä tai bulguria.

Resepti-ID: 1370

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

80 g sipulia – 1 valkosipulinkynsi – 40 g porkkanaa – 200 ml tomaattisosetta – 150 ml vettä – 60 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike40 g pakasteherneitä – 150 g punaisia linssejä – 20 ml rypsiöljyä

Silppua sipuli sekä valkosipuli ja kuutioi porkkana. Paista kasviksia öljyssä 5 minuuttia. Lisää sitten tomaattisose, vesi, Kikkomanin soijakastike, herneet ja linssit. Keitä 10 minuuttia, kunnes linssit pehmenevät.

200 g lasagnelevyjä – 40 g parmesaanijuustoa – 80 g kiinteää mozzarellajuustoa – 1 rkl mustia seesaminsiemeniä

Levitä ohut kerros linssikastiketta uunivuoan pohjalle. Peitä kerroksella lasagnelevyjä. Toista näitä kahta vaihetta ja ripottele lopuksi pinnalle raastettu parmesaani- ja mozzarellajuusto. Paista 180 asteessa 30 minuuttia.
Koristele annos ennen tarjoilua mustilla seesaminsiemenillä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.