Ankka-kasviswokki luumukastikkeessa
Kiinalaistyylisen ankkawokin täyteläisen maun takana on viismaustetta sisältävä luumukastike. Wokki maistuu nuudelien tai riisin kanssa.
Ainekset
Ankka:
Wokki:
Valmistus
Vaihe 1
Laita ankankoivet kattilaan. Lisää Kikkomanin soijakastike, vesi ja mausteet. Viipaloi valkosipuli ja inkivääri ja lisää liemeen. Kiehauta, peitä kannella ja anna kiehua hiljaa matalalla lämmöllä n. 45 minuuttia tai kunnes ankanliha on kypsää.
Vaihe 2
Leikkaa sipuli suikaleiksi ja silppua valkosipuli. Silppua tai raasta inkivääri. Pilko chili. Leikkaa pak-choi suikaleiksi ja kuutioi luumu. Leikkaa sienet pieniksi paloiksi. Silppua kevätsipuli. Irrota ankanliha luista ja leikkaa pieniksi paloiksi.
Vaihe 3
Kuumenna hiukan öljyä pannulla. Lisää ankan palat ja paista hetki. Lisää sipuli, valkosipuli, chili sekä inkivääri ja paista minuutin verran. Lisää pak-choi, sienet, sokeriherneet ja (valinnaiset) bambunversot. Jatka paistamista n. minuutti. Lisää sitten luumukastike, Kikkomanin soijakastike sekä kuutioitu luumu. Paista hetki ja lisää silputtu kevätsipuli.
Vaihe 4
Tarjoile wokki riisinuudelien kera.
Vinkki:
Voit tarjota wokin myös riisin kera ja käyttää siihen haluamiasi kasviksia.
Resepti-ID: 1397
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä