Täytetty hokkaidokurpitsa osterivinokkailla ja pistaasipähkinöillä
Hokkaidokurpitsa kätkee sisälleen herkullisen täytteen. Tässä reseptissä käytetään bulgurvehnää, osterivinokkaita ja pistaasipähkinöitä.
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita kuiva bulgurvehnä, kurkuma ja ruokalusikallinen rapsiöljyä.
Vaihe 2
Kiehauta vesi ja kaada bulgurvehnän päälle. Peitä kannella ja jätä liedelle 10 minuutiksi.
Vaihe 3
Revi osterivinokkaat pitkiksi suikaleiksi. Kuumenna 2 rkl rapsiöljyä ja kuullota sieniä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Ota kattila liedeltä ja lisää Kikkoman-soijakastike.
Vaihe 4
Pilko sienet ja lisää sekaan kypsä bulgurvehnä, pistaasipähkinät, appelsiininkuori ja voi.
Vaihe 5
Kuumenna uuni 180 asteeseen. Huuhtele kurpitsa ja leikkaa yläosa irti. Leikkaa kurpitsan pohjasta pieni pala, jotta kurpitsa pysyy tukevasti pystyssä. Koverra kurpitsan sisus lusikalla. Lisää täytteeksi bulgurvehnä-sieniseos.
Vaihe 6
Peitä foliolla ja kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuutin ajan. Poista folio ja anna kurpitsan saada vielä väriä 10 minuutin ajan.
Resepti-ID: 1070
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä