Sahramin tuoksuinen ratatouille
Runsaista, tuoreista raaka-aineista syntyy näyttävä ja maukas ratatouille. Se on helppo valmistaa ja sopii sekä pääruoaksi että lisukkeeksi.
Valmistus
Vaihe 1
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Vaihe 2
Huuhdo ja kuivaa kesäkurpitsat, munakoiso ja tomaatit. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi ja laita erillisiin kulhoihin.
Vaihe 3
Huuhtele ja kuivaa basilika, rosmariini ja sitruuna. Irrota basilikan ja rosmariinin lehdet varsista ja silppua hienoksi. Raasta sitruunan kuori.
Vaihe 4
Kuori ja silppua valkosipuli ja sipuli ja kuullota niitä kevyesti yrttien kanssa pannulla oliiviöljyssä. Jätä osa yrteistä koristeluun. Lisää tomaattipyree, sahrami ja 1 rkl Kikkomanin soijakastiketta ja keitä muutama minuutti.
Vaihe 5
Kaada seos uunivuokaan ja levitä se tasaisesti vuoan pohjalle. Asettele kesäkurpitsa-, munakoiso- ja tomaattiviipaleet vuoronperään kerroksittain vuokaan.
Vaihe 6
Kaada kasvisten päälle 2 rkl Kikkomanin soijakastiketta ja 2 rkl oliiviöljyä. Mausta pippurilla.
Vaihe 7
Peitä vuoka foliolla ja paista uunissa n. 35-45 minuuttia.
Vaihe 8
Paistamisen jälkeen ripottele vuoan pinnalle loput yrtit, sitruunankuori ja pippuria.
Resepti-ID: 1075
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä