

Kesäkurpitsa-porkkanapannukakut
Kesäisissä pannukakuissa on mehevää kesäkurpitsaa, makeaa porkkanaa ja pähkinäistä hirssiä – ihanan kevyt ja terveellinen lounas!
Valmistus
Vaihe 1

100 g keitettyä hirssiä – ¼ kesäkurpitsa – 1 porkkana – 1 kananmuna – ½ tl pippuria – 1 rkl silputtua persiljaa – 2 rkl oliiviöljyä
Pese kesäkurpitsa. Pese ja kuori porkkana. Raasta kasvikset ja sekoita keitetty hirssi raasteeseen. Lisää kananmuna ja mausta pippurilla ja persiljalla. Muotoile seos pieniksi pannukakuiksi ja paista oliiviöljyssä kullanruskeiksi.
Vaihe 2

½ punainen paprika – 1 tomaatti – ¼ sipuli – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl sitruunamehua
Viipaloi paprika, tomaatti ja sipuli. Sekoita joukkoon Kikkomanin soijakastike, oliiviöljy ja sitruunamehu. Tarjoile pannukakkujen kanssa.
Resepti-ID: 1310
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä