Sienipasteijarulla
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna öljy isolla paistinpannulla. Nosta sienet ja sipulit pannulle ja paista n. 10 minuuttia, kunnes neste on haihtunut. Sekoita joukkoon valkosipuli, kastanjat, pinaatti, soijakastike, salvia ja pippuri. Paista vielä 4 minuuttia välillä sekoittaen.
Vaihe 2
Anna sienitäytteen jäähtyä, lusikoi täyte tuorekelmun päälle ja muotoile paksuksi, kiinteäksi rullaksi.
Vaihe 3
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Vaihe 4
Kauli lehtitaikina ohueksi levyksi. Ota sienitäyte pois tuorekelmusta ja nosta se lehtitaikinan päälle. Kostuta taikinan reunat vedellä. Kääri taikina sienitäytteen ympärille, leikkaa ylimääräinen taikina pois ja painele päät kiinni.
Vaihe 5
Nosta täytetty lehtitaikinarulla uunipellille sauma alaspäin. Leikkaa taikinaan viiltoja terävällä veitsellä.
Vaihe 6
Voitele pasteijarulla maidolla ja paista uunissa 30 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.
Resepti-ID: 445
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä