Aasialaiset lohi-paprikavartaat
Mehukkaat teriyakilla ja seesamilla maustetut lohivartaat maistuvat raikkaan fenkoli-omenasalaatin kanssa. Kevyttä ja herkullista grilliruokaa!
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa lohi kuutioiksi. Mausta pippurilla, chilihiutaleilla ja Kikkomanin Teriyaki-marinadilla. Lisää limetin mehu ja osa raastetusta kuoresta. Lisää seesamiöljy ja sekoita hyvin. Jätä lohi marinoitumaan.
Vaihe 2
Leikkaa vihreä paprika samankokoisiksi paloiksi kuin lohi.
Vaihe 3
Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa omena tulitikun kokoisiksi suikaleiksi. Lisää hunaja, sitruunamehu ja oliiviöljy. Sekoita ainekset hyvin ja mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 4
Pujottele metallivartaaseen vuoronperään lohipaloja ja paprikan paloja.
Vaihe 5
Sivele vartaat jäljelle jääneellä marinadilla ja ripottele pinnalle 1 rkl seesaminsiemeniä.
Vaihe 6
Grillaa vartaita kovassa lämmössä n. 10 minuuttia. Kääntele vartaita välillä, jotta ne kypsyvät tasaisesti.
Vaihe 7
Ennen tarjoilua ripottele vartaiden päälle viipaloitu kevätsipuli, loput seesaminsiemenet ja raastettu limetinkuori. Tarjoa fenkolisalaatin kera.
Resepti-ID: 1117
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä