Poke-kulho rapealla kanalla
Valmistus
Vaihe 1
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Anna riisin hieman jäähtyä ja jaa se sitten 4 kulhoon.
Vaihe 2
Lohko sipuli. Kiehauta vesi, etikka ja sokeri kattilassa, nosta sipulilohkot kattilaan ja anna kiehua hiljalleen minuutin ajan. Sammuta liesi ja anna sipulilohkojen hautua keitinvedessä vähintään 15 minuuttia.
Vaihe 3
Hakkaa broilerin rintafileet lihanuijalla tasaisiksi 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi. Pyörittele fileet vehnäjauhoissa ja mausta suolalla, pippurilla ja curryjauheella. Pyörittele fileet sen jälkeen kevyesti vatkatussa kananmunassa ja lopuksi vielä korppujauhoissa. Paista leivitettyjä rintafileitä molemmin puolin n. 5 minuuttia. Nosta kypsät fileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois. Leikkaa fileet siivuiksi.
Vaihe 4
Keitä edamame-papuja vedessä minuutin ajan. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja sekoita joukkoon Kikkomanin Poke -kastike. Leikkaa avokadot siivuiksi.
Vaihe 5
Nosta kulhoihin riisin päälle kaalisuikaleita, avokadosiivuja, edamame-papuja, pikkelöityjä sipulilohkoja ja kanasiivuja. Tarjoa lisäksi vielä Kikkomanin Poke -kastiketta ja limettilohkoja.
Resepti-ID: 110
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä