

Kvinoalla täytetyt herkkusienet
Täytetyt herkkusienet ovat grillaukseen hyvin sopiva kasvisruoka, ja ravinteikas kvinoa tekee niistä vielä terveellisempiä. Ponzulla maustettu kasvistäyte viimeistelee makunautinnon.
Valmistus
Vaihe 1
Puhdista sienet ja poista varret. Silppua varret pieniksi paloiksi.
Vaihe 2
Kuutioi sipuli, valkosipuli, paprika ja tomaatti. Kuori ja kuutioi porkkana. Silppua ruohosipuli.
Vaihe 3
Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
Vaihe 4
Paista sipuleita ja sienien varsia tilkassa öljyä, kunnes sipulit pehmenevät ja sienet kutistuvat. Lisää porkkana sekä paprika ja jatka paistamista 3 minuuttia. Lisää sen jälkeen keitetty ja valutettu kvinoa, tomaatti ja ruohosipuli (jätä osa koristeluun) sekä 2 rkl Kikkomanin Ponzu- sitrussoijakastiketta. Sekoita ainekset keskenään. Kun täyte on jäähtynyt, sekoita joukkoon raastettu juusto.
Vaihe 5
Pirskottele Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta sienten lakkien kummallekin puolelle. Täytä lakit täytteellä ja aseta grilliin. Peitä lakit alumiinifoliolla ja grillaa 15 minuuttia tai kunnes sienet ovat kypsiä.
Vaihe 6
Koristele ruohosipulisilpulla ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 1122
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä