Mausteinen ramen carbonara
Mausteinen ramen carbonara

Mausteinen ramen carbonara

5 2 arviot
kokonaisaika 20 min
5 min esivalmistelut
15 min valmistus

Tässä rohkeassa ramenissa on täyteläisiä carbonara-tyylisiä nuudeleita, rapeaa pekonia ja hiukan tulisuutta. Kikkomanin ramen-liemipohja tuo makuun vielä lisää syvyyttä.

Ainekset

2 annosta
2 
kananmunaa
2 
keltuaista
70 g
raastettua parmesaania
80 g
pekonia
60 g
kukkakaalia
40 g
kesäkurpitsaa
40 g
punaista paprikaa
2 rkl
oliiviöljyä
370 ml
kuumaa vettä
200 g
ramen-nuudeleita
2 hyppysellistä
vastajauhettua mustapippuria
2 rkl
silputtua ruohosipulia
Ravintosisältö (per annos):3.016 kJ / 718 kcal
45,9 gRasva
37,2 gProteiini
36,2 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

2  kananmunaa – 2  keltuaista – 30 g raastettua parmesaania

Sekoita kokonaiset kananmunat, keltuaiset ja parmesaani pienessä kulhossa.

Vaihe 2

80 g pekonia – 60 g kukkakaalia – 40 g kesäkurpitsaa – 2 rkl oliiviöljyä – 40 g punaista paprikaa – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike100 ml kuumaa vettä

Leikkaa pekoni 2 cm leveiksi paloiksi. Paloittele kukkakaali ja kesäkurpitsa suupaloiksi ja suikaloi paprika ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla, lisää pekoni sekä kukkakaali ja paista alhaisella lämmöllä. Kun pekoni on kypsää, lisää paprika ja kesäkurpitsa ja jatka paistamista. Kaada joukkoon 100 ml kuumaa vettä, kiehauta ja sammuta levy. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella ja jätä odottamaan.

Vaihe 3

200 g ramen-nuudeleita – 3 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille90 ml Kikkoman Ramen Nuudelikeittopohjatiiviste - Shoyun (Soijakastike) Makuinen200 ml kuumaa vettä

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kypsät nuudelit pannulle vaiheessa 2 valmistetun seoksen joukkoon. Sekoita ja anna tekeytyä n. 3 minuuttia. Sekoita ramen-keittoa varten Kikkoman chilikastike kimchille, Kikkoman ramen-liemipohja sekä 270 ml kuumaa vettä kulhossa tai kattilassa ja pidä lämpimänä.

Vaihe 4

Lisää vaiheen 1 munaseos pannulle nuudelien, pekonin ja kasvisten joukkoon. Lämmitä varovasti ja sammuta liesi heti, kun seos alkaa paksuuntua.

Vaihe 5

40 g raastettua parmesaania – 2 hyppysellistä vastajauhettua mustapippuria – 2 rkl silputtua ruohosipulia

Jaa vaiheen 4 seos kahteen kulhoon. Kaada vaiheessa 3 valmistettu liemi seoksen ympärille. Koristele lopulla parmesaaniraasteella, mustapippurilla sekä ruohosipulilla ja tarjoile.

Resepti-ID: 1475

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 kananmunaa – 2 keltuaista – 30 g raastettua parmesaania

Sekoita kokonaiset kananmunat, keltuaiset ja parmesaani pienessä kulhossa.

80 g pekonia – 60 g kukkakaalia – 40 g kesäkurpitsaa – 2 rkl oliiviöljyä – 40 g punaista paprikaa – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike100 ml kuumaa vettä

Leikkaa pekoni 2 cm leveiksi paloiksi. Paloittele kukkakaali ja kesäkurpitsa suupaloiksi ja suikaloi paprika ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla, lisää pekoni sekä kukkakaali ja paista alhaisella lämmöllä. Kun pekoni on kypsää, lisää paprika ja kesäkurpitsa ja jatka paistamista. Kaada joukkoon 100 ml kuumaa vettä, kiehauta ja sammuta levy. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella ja jätä odottamaan.

200 g ramen-nuudeleita – 3 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille90 ml Kikkoman Ramen Nuudelikeittopohjatiiviste - Shoyun (Soijakastike) Makuinen200 ml kuumaa vettä

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kypsät nuudelit pannulle vaiheessa 2 valmistetun seoksen joukkoon. Sekoita ja anna tekeytyä n. 3 minuuttia. Sekoita ramen-keittoa varten Kikkoman chilikastike kimchille, Kikkoman ramen-liemipohja sekä 270 ml kuumaa vettä kulhossa tai kattilassa ja pidä lämpimänä.

Lisää vaiheen 1 munaseos pannulle nuudelien, pekonin ja kasvisten joukkoon. Lämmitä varovasti ja sammuta liesi heti, kun seos alkaa paksuuntua.

40 g raastettua parmesaania – 2 hyppysellistä vastajauhettua mustapippuria – 2 rkl silputtua ruohosipulia

Jaa vaiheen 4 seos kahteen kulhoon. Kaada vaiheessa 3 valmistettu liemi seoksen ympärille. Koristele lopulla parmesaaniraasteella, mustapippurilla sekä ruohosipulilla ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.