

Mausteinen ramen carbonara
Tässä rohkeassa ramenissa on täyteläisiä carbonara-tyylisiä nuudeleita, rapeaa pekonia ja hiukan tulisuutta. Kikkomanin ramen-liemipohja tuo makuun vielä lisää syvyyttä.
Valmistus
Vaihe 1

2 kananmunaa – 2 keltuaista – 30 g raastettua parmesaania
Sekoita kokonaiset kananmunat, keltuaiset ja parmesaani pienessä kulhossa.
Vaihe 2

80 g pekonia – 60 g kukkakaalia – 40 g kesäkurpitsaa – 2 rkl oliiviöljyä – 40 g punaista paprikaa – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 100 ml kuumaa vettä
Leikkaa pekoni 2 cm leveiksi paloiksi. Paloittele kukkakaali ja kesäkurpitsa suupaloiksi ja suikaloi paprika ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla, lisää pekoni sekä kukkakaali ja paista alhaisella lämmöllä. Kun pekoni on kypsää, lisää paprika ja kesäkurpitsa ja jatka paistamista. Kaada joukkoon 100 ml kuumaa vettä, kiehauta ja sammuta levy. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella ja jätä odottamaan.
Vaihe 3

200 g ramen-nuudeleita – 3 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille – 90 ml Kikkoman Ramen Nuudelikeittopohjatiiviste - Shoyun (Soijakastike) Makuinen – 200 ml kuumaa vettä
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kypsät nuudelit pannulle vaiheessa 2 valmistetun seoksen joukkoon. Sekoita ja anna tekeytyä n. 3 minuuttia. Sekoita ramen-keittoa varten Kikkoman chilikastike kimchille, Kikkoman ramen-liemipohja sekä 270 ml kuumaa vettä kulhossa tai kattilassa ja pidä lämpimänä.
Vaihe 4

Lisää vaiheen 1 munaseos pannulle nuudelien, pekonin ja kasvisten joukkoon. Lämmitä varovasti ja sammuta liesi heti, kun seos alkaa paksuuntua.
Vaihe 5
40 g raastettua parmesaania – 2 hyppysellistä vastajauhettua mustapippuria – 2 rkl silputtua ruohosipulia
Jaa vaiheen 4 seos kahteen kulhoon. Kaada vaiheessa 3 valmistettu liemi seoksen ympärille. Koristele lopulla parmesaaniraasteella, mustapippurilla sekä ruohosipulilla ja tarjoile.
Resepti-ID: 1475
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä