

Paistetut porsaanfileesiivut
Valmistus
Vaihe 1
Valmista ensin kasvikset. Kuori bataatit ja porkkanat ja leikkaa 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja puolita sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon kasvikset ja nelimauste. Kuumenna miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon 1 rkl vettä. Nosta kansi päälle ja anna kypsyä kannen alla 12 minuuttia säännöllisesti käännellen.
Vaihe 2
Leikkaa porsaanfilee 3 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuumenna maapähkinäöljy isolla pannulla ja nosta fileesiivut pannulle. Paista 1 minuutin ajan erittäin kovalla lämmöllä jatkuvasti käännellen. Lisää joukkoon Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike ja paista vielä 3 minuuttia kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon rosmariini ja anna kypsyä vielä 1 minuutti.
Vaihe 3
Annostele kasvikset lautaselle ja nostele fileesiivut kasvisten päälle. Pirskottele päälle paistinlientä ja tarjoile.
Resepti-ID: 662
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä