

Paistetut porsaanfileesiivut
Valmistus
Vaihe 1
Valmista ensin kasvikset. Kuori bataatit ja porkkanat ja leikkaa 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja puolita sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon kasvikset ja nelimauste. Kuumenna miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon 1 rkl vettä. Nosta kansi päälle ja anna kypsyä kannen alla 12 minuuttia säännöllisesti käännellen.
Vaihe 2
Leikkaa porsaanfilee 3 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuumenna maapähkinäöljy isolla pannulla ja nosta fileesiivut pannulle. Paista 1 minuutin ajan erittäin kovalla lämmöllä jatkuvasti käännellen. Lisää joukkoon Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike ja paista vielä 3 minuuttia kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon rosmariini ja anna kypsyä vielä 1 minuutti.
Vaihe 3
Annostele kasvikset lautaselle ja nostele fileesiivut kasvisten päälle. Pirskottele päälle paistinlientä ja tarjoile.
Vaihe 4
Pour servir, répartir les légumes dans des assiettes, poser dessus les lamelles de viande, décorer de romarin, verser le jus de cuisson et déguster.
Resepti-ID: 662
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä








![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)










