Ramenkeitto teriyaki-ankalla
Hienostunut aasialaistyylinen ramen teriyaki-ankalla on helppo ja nopea valmistaa.
Valmistus
Vaihe 1
Paista ankan rintafileetä paloitellun inkiväärin kanssa seesamiöljyssä 3-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Poista pannulta ja sivele teriyaki-marinadia lihan pintaan. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
Vaihe 2
Keitä papuja kiehuvassa vedessä 10 minuuttia. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Vaihe 3
Kiehauta n. 540 ml vettä kattilassa, ja sekoita joukkoon Ramen-liemipohja. Annostele keitto kahteen kulhoon.
Vaihe 4
Lisää keitetyt nuudelit keittoon. Viipaloi ankanrinta ja asettele viipaleet nuudelien päälle. Lisää pavut ja idut ennen tarjoilua.
Vinkki
Voit tehdä keitosta kasvisversion korvaamalla ankan tofulla.
Resepti-ID: 1105
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä